Prima website met veel keuze

Prima ervaring met deze winkel, uitgebreide keuze en wordt mooi ingepakt geleverd met een handgeschreven briefje. Erg leuk!

Ik heb online een hangertje gekocht en wilde wat aanpassen.Nadat ik telefonisch contact heb opgenomen kreeg ik een zeer vriendelijke mevrouw aan de telefoon die mijn wensen samen met mij doornam. Binnen een paar dagen had ik mijn bestelling binnen en het was precies zoals ik het wilde. Ik koop hier zeker weer.

De bestelling werd snel geleverd, mooie oorbellen en fijn dat je achteraf kunt betalen én punten kunt verzamelen voor korting. Tot nu toe goede ervaringen met deze winkel.

Mooi gouden hangertje!

Jullie hebben mij een heel mooi gouden hangertje gestuurd via postnl en dat werd netjes aan de deur bezorgd op de aangegeven tijd.

gewoon prima

helemaal goed

Zeer snel mijn prachtige trouwring ontvangen!

Uitstekend gewoon. De trouwring is zo mooi, net zoals onze ervaring met deze online juwelier.

Fijne ervaring

Snel contact pakketje snel geleverd kwaliteit goed en een goede prijskwaliteit.

De graveerhangertjes waren keurig gegraveerd en superleuk verpakt!

Prima service en snelle levering.

Snelle levering volgens afspraak.

Snelle levering en in de winkel ook uitstekend

Online het horloge besteld wat een dag later mooi ingepakt geleverd werd. Her moest nog ingekort, maar in de winkel uitstekend hierbij geholpen.

Geweldige winkel

Netjes verpakt. Op tijd verstuurd. Ik heb hier al vaker besteld en het contact is altijd heel vlot geweest. Bedankt!

Hele fijne ervaring!

Een supermooi armbandje gekocht voor ons dochtertje voor de feestdagen. Goede prijs/kwaliteit verhouding, heel snel verzonden en als klapper op de vuurpijl héél erg mooi ingepakt! Wat een feestje voor ons dochtertje om straks uit te pakken! En een klein handgeschreven berichtje op de factuur erbij, dat maakt het erg persoonlijk en leuk. Zeker een aanrader! Bedankt!

Snel, persoonlijk en betrouwbaar

Zie hierboven, zeer goed

Keurige, snelle en persoonlijke bediening

Het gekochte horloge werd eerder geleverd dan was aangegeven, keurig verpakt als een cadeautje en voorzien van een handgeschreven berichtje. Heel attent, dat maak je niet vaak meer mee.

Perfecte service. Jorloge besteld met een gravering. Ze belde dat ik het lettertype niet had aangegeven, wat een service. Horloge in feestverpskking gekregen. Geweldig

Gewoon goed

Mijn ring was erg snel binnen en voor de tweede ring werd ik keurig gebeld, dat de levertijd wat langer zou zijn. Top!

Super goede service

Super goede service alles netjes verpakt met een handgeschreven stukje erbij

Goede afhandeling van de bestelling.

De bestelling is snel en netjes afgehandeld. Inclusief een handgeschreven bedankje van het team en prachtig ingepakt. Ik kom zeker nog een keer terug!

geweldig

vlugge verzending , zeer mooi ingepakt in cadeaupapier , heel goed , dank u wel

Prima geholpen

Scherpe prijs en goede service

We hebben een horloge gekocht. Product exact als beschreven en werd snel geleverd in mooie kado verpakking. Enige tip is om handleiding mee te sturen hoe het horlogebandje kleiner te maken. En wellicht een tool erbij om dit te kunnen doen.

Mooie verpakking.erg vriendelijk

Mooie sieraden goed servies

Nooit spijt van mijn aankoop

Niets te klagen

Het horloge wat ik wilde was slecht verkrijgbaar. Gebeld met een dame in de winkel die aangaf dat het idd een populair horloge was (kreeg hier veel telefoontjes over) maar dat er nog voorraad was. Besteld via de website en de volgende dag keurig een pakketje in huis. Zelfs ingepakt als cadeautje. Top ervaring van zoeken tot ontvangen.

Mooie bedels

Heb 2 mooie kinder bedels besteld. Ben er echt blij mee

Hilvertshof 45

1211 ER Hilversum

Over Treasure Juwelier

Treasure Juwelier is gespecialiseerd in betoverende en betaalbare sieraden, horloges en trouwringen waarmee we je graag laten schitteren. We hebben een up-to-date, uitgebreid assortiment met ca. 6.000 kwaliteitsartikelen, leveren uit voorraad vanuit onze eigen winkel in Hilversum en zijn officieel dealer van de meeste gangbare merken. Daarnaast hebben we een uitgebreide eigen Treasure Collection met schitterende gouden en zilveren sieraden in allerlei stijlen en prijsklassen. We leveren bestellingen standaard in fraaie cadeauverpakking. Bij de meeste sieraden en horloges kun je online gratis een eigen tekstgravure door ons laten plaatsen. Fantastisch als cadeau voor jezelf of een ander!