Goed!

Goed!

Snelle en nette service

Het bestelde gouden armbandje werd heel snel en mooi ingepakt geleverd, helaas kwam het niet overeen met de foto en was het echt flinterdun en durfde ik het zo niet te dragen. Teruggestuurd en weer netjes geholpen en geld ook snel teruggestort.

Goed en slecht

Ik had oorbellen besteld ruim voor de kerst mooi product, maar helaas was mijn order niet verwerkt terwijl ik een email had ontvangen die zei van wel. Dus de oorbellen waren veel te laat aangekomen. Post nl maakte ook een zootje van.

Snelle levering.

Alles volgens de tekst op de website.

Prachtig

De verpakking op zich was al schitterend en de juweeltjes voldeden perfect aan alle verwachtingen ! Zeker voor herhaling vatbaar !

Zooooooo mooi

Heb een gouden armband gekocht en iets in laten graveren. Hij is prachtig. Mijn dochter werd 30 en is er heel erg blij mee!

Mooi sieraad en aandacht voor het versturen

Meer dan tevreden!!!

Mijn bestelling werd erg snel verzonden, en was daarnaast ook nog eens goed verpakt. Het sieraad doosje was mooi ingepakt, en er zat zelfs een leuke handgeschreven boodschap bij voor de feestdagen. Al met al een zeer fijne ervaring, en ik kan iedereen absoluut deze juwelier aanraden! Heel erg bedankt voor de ontzettend goede en prettige service!!!

een top juwelier!

Ik heb een horloge online besteld. Deze is snel binnen 2 dagen verstuurd. Netjes verpakt als kadootje met inpakpapier!

Goede armbandjes

Ik had me pakte snel en het was nog mooi

Een armbandje voor mijn dochter besteld voor kerst. Kwan heel snel binnen en zat al helemaal leuk ingepakt! Top!

Zoals altijd…..perfect

Makkelijk online bestellen. Snelle levering. En in een mooie cadeauverpakking.

Heel mooi en snel ontvangen!

Ik ben erg tevreden met mijn bestelling en ze hadden hem heel leuk ingepakt met een lieve tekst erbij. Dat maakte het persoonlijk!! Snel binnen gekregen ook. Super bedankt

Mooie webshop makkelijk bestellen en snel in huis

Zeer goeie producten.

Zeer snel geleverd en producten zijn zeer qualitatief!

Betrouwbaar

Ik werd nog gebeld of de bestelling klopte, op tijd binnen en keurig verpakt, prima

Super mooi kruisje. Snelle verzending en leuk ingepakt. Een aanrader dus

De armband bleek te groot te zijn, maar de service was top!

Mijn vriend zijn armband bleek te groot te zijn, maar toen ik de armband wilde retourneren werd ik daar goed bij geholpen. Toen ik de bestelling binnen kreeg was er zelfs een leuk kaartje geschreven waarop stond: "veel plezier met geven". Dat zijn van die kleine dingetjes die ik enorm kan waarderen!

zeer positief

zeer positief

Goeie service

Pakket zat goed verpakt en snel verzonden. Geen problemen gehad.

Geweldige service

Makkelijk om te bestellen en snel geleverd

Heel klantvriendelijk

Mijn bestelling was heel mooi ingepakt en ook de persoonlijke note erbij. Heel attent. Product ook heel tevreden over

Helemaal geweldig

Een prachtig juweel op de goedwerkende site gevonden en besteld, na enkele dagen mooi verpakt ontvangen en onmiddellijk via Klarna het betreffende bedrag voldaan, niets anders dan lof voor alles.

Zeer fijne zaak, zending werd niet bezorgd, maar geen zorgen.

Mijn zending kwam niet aan. Eerst even gebeld. Zou een paar dagen later aankomen. Helaas werd dit niet geleverd door post.nl. Even langs geweest bij Treasure en er werd een nieuwe bestelling aangemaakt zonder dat er moeilijk gedaan werd. Dit is echt een zeer waardevolle eigenschap van deze zaak. Zeer vriendelijk geholpen en keurig opgelost. Top!!

Hilvertshof 45

1211 ER Hilversum

Over Treasure Juwelier

Treasure Juwelier is gespecialiseerd in betoverende en betaalbare sieraden, horloges en trouwringen waarmee we je graag laten schitteren. We hebben een up-to-date, uitgebreid assortiment met ca. 6.000 kwaliteitsartikelen, leveren uit voorraad vanuit onze eigen winkel in Hilversum en zijn officieel dealer van de meeste gangbare merken. Daarnaast hebben we een uitgebreide eigen Treasure Collection met schitterende gouden en zilveren sieraden in allerlei stijlen en prijsklassen. We leveren bestellingen standaard in fraaie cadeauverpakking. Bij de meeste sieraden en horloges kun je online gratis een eigen tekstgravure door ons laten plaatsen. Fantastisch als cadeau voor jezelf of een ander!