Fantastisch service!

Perfect! Ook de klantenservice!

Prachtig !!

Prachtige set gekocht , een ring , oorbellen , een gourmetketting met een hanger , alles met Morganiet edelsteen met diamantjes uitgevoerd in rosegoud . Heel erg blij mee ! Goede service , super behulpzame en vriendelijke medewerkers . Kreeg ook nog veel korting ivm black friday . Echt top !!

Heel goeie service

Ben erg blij!

Ze doen net een stapje meer!

Fantastisch hoe mijn pakje is bezorgd! Met veel zorg prachtig ingepakt en met handgeschreven persoonlijke groet. Ik schrijf nooit een recentie, tenzij deze er bovenuit steekt. Hartelijk dank voor extra aandacht voor de verzending.

Top juwelier met een personal touch

In één woord: top!

Leuke klantervaring

Mooi sieraad uitgekozen tegen aantrekkelijke prijs. En bij ontvangst leuke persoonlijk notitie bijgesloten. Grotere attentiewaarde ;)

Duidelijke communicatie komt afspraken na

Fenix 8 besteld en werd later gebeld dat de levertijd wat langer zou zij. Uiteindelijk toch nog eerder geleverd. Top

Voor de eerste keer armand gekocht per imail en is naar tevredenheid bezorgd.

Nette levering en mooi gegraveerd

Snelle en keurige levering en een nette prijs. Horloge was mooi gegraveerd en al netjes als cadeau verpakt

Verjaardagscadeau

Blij met mijn aankoop. Mooi ingepakt. Een nadeel horloge is te los (groot) om mijn pols. Weet niet waar ik het kleiner kan maken

Iedere keer weer super service!

Goeie prijzen, snelle levering en altijd een handgeschreven briefje!

Baby armbandje besteld

Zo makkelijk om te bestellen en heel snel in huis. Supertof de baby was er net en binnen een dag het armbandje gegeven.

Leuk verpakt!

Leuk verpakt

Heel blij met de bestelde gouden oorbellen! Zien er precies zo uit als op de website en beschrijving. Heel erg leuk ingepakt met een lief kaartje erbij.

Mooie website, fijn bestel proces, goede communicatie bij vragen over bestelling, ingepakt ontvangen! 60 dagen retour garantie ( het is een kerst kado dus ik heb het nog niet kunnen geven en ik hoop dat retour sturen niet nodig zal zijn :-))

Bestelling gedaan, zeer snel geleverd en feestelijk verpakt met een persoonlijke note erbij, geweldig!

Met zorg geholpen

Fijne ervaring in de winkel gehad. Groot assortiment en geduld van de juwelier met passen.

Was op tijd en leuk ingepakt

Vlot en netjes geleverd

Een correcte en vlotte levering, waarbij de gravure mooi en netjes verzorgd is. Een prachtig horloge en netjes afgeleverd. Een aanrader

Overzichtelijke webshop. De levering was vrij snel

Snelle en mooie levering

Mooi verpakt snelle levering

Dikke prima

Product boven verwachting en tevens mooi als kado verpakt!!

Top service voor een goede prijs

prima ring

Voldeed ad verwachting

Super verzorgd.

Erg snel geregeld en netjes verzorgd. Was mooi ingepakt en snel geleverd. Super.

Hilvertshof 45

1211 ER Hilversum

Over Treasure Juwelier

Treasure Juwelier is gespecialiseerd in betoverende en betaalbare sieraden, horloges en trouwringen waarmee we je graag laten schitteren. We hebben een up-to-date, uitgebreid assortiment met ca. 6.000 kwaliteitsartikelen, leveren uit voorraad vanuit onze eigen winkel in Hilversum en zijn officieel dealer van de meeste gangbare merken. Daarnaast hebben we een uitgebreide eigen Treasure Collection met schitterende gouden en zilveren sieraden in allerlei stijlen en prijsklassen. We leveren bestellingen standaard in fraaie cadeauverpakking. Bij de meeste sieraden en horloges kun je online gratis een eigen tekstgravure door ons laten plaatsen. Fantastisch als cadeau voor jezelf of een ander!