Snel ontvangen, netjes ingepakt. Echt top, wij gaan daar zeker vaker bestellen.

Het bestelde sieraad is prachtig! Goede prijs kwaliteit verhouding. Het werd ook nog eens heel erg mooi ingepakt. Ik ben helemaal tevreden.

Geweldige service

Ik had een Garmin fenix8 47mm besteld maar hij was een maat te groot voor mij. Zonder gedoe kon ik hem omruilen naar een kleiner model. Ontzettend vriendelijk geholpen.

Altijd betrouwbaar en goede service

Snelle verzending. Goede service. Leuk puntenspaar programma. Goede kwaliteit.

Snelle bezorging mooi ingepakt direct klaar voor cadeau tegeven Uitstekend

Matig

Levering iets later gekregen. Wou nog een ring bestellen maar kon hem niet meer voor de aanbieding krijgen

Ik had een Garmin horloge besteld en kon deze volgens afspraak de volgende dag ophalen. Zeer vriendelijke medewerkster en nette winkel

Aandacht voor de klant, top

Het initiatief en verantwoordelijkheid word genomen, dat is zo als het hoort!

Snelle verzending

Mooie hanger uitgezocht met namen en laten graveren met ruit gravure zeer mooi.

Beste , zeer goed geholpen eerst mis besteld mijn fout , telefonisch geholpen aankoop geannuleerd geld vlug teruggestort , en daarna juiste horloge besteld , vlug geleverd en zeer netjes verpakt. Prijs was zeer gunstig , waarvoor dank ,zeker een aanrader , vriendelijke groeten , Belgische klant Lieven

Geweldige zaak

Top ervaring

Zeer goede ervaren juwelier voor elk persoonlijke wens een goede keus

Veel gekocht en geen enkele twijfel gehad en een snelle levering

Mijn ervaring is precies als verwacht.

Op en top

Vrijdagmiddag besteld met gravure Zaterdag geleverd helemaal top

Snelle levering,goed contact.

Goede ervaring

Top service en snelle bezorging.

Uitstekend!

Snel verzending, mooie juwelier, en aanrader!

Snelle levering mét een persoonlijke 'touch'

We hadden een horloge besteld met cadeauverpakking. De volgende werkdag kregen het pakketje al binnen wat zeer mooi verpakt was met een handgeschreven kaartje! Dit krijg je niet als je kiest voor een van de grote webwinkels

Slecht

Ik kreeg mijn ketting in de knoop en kreeg hem er niet uit

Goede snelle levering!

Mooie duidelijke website Snelle levering Mooi verpakt met een handgeschreven kaartje erbij Complimenten!!

Fantastische service snelle levering en heel goede klantenservice

Tevreden

Ik heb een Garmin Fenix 7 Pro Sapphire Solar met gravure besteld en ben heel tevreden. Het is mooi gedaan. Pakje was ook mooi ingepakt. Ik heb nergens problemen ervaren.

Super tevreden

Heel snelle levering, mooi verpakt en gravure is perfect. Een echte aanrader.

Op vrijdag mijn dure fenix 8 besteld, op zaterdag al in huis

Snelheid en kwaliteit

Ik ben heel goed en snel geholpen. Ik heb een online bestelling geplaatst en had daarover wat aanvullende vragen waarbij ik telefonisch direct ben geholpen. De bestelling werd bovendien sneller dan verwacht al bezorgd. Ondanks de bezorging wat langer zou duren omdat ik pas eind van de middag bestelde en een gravure had laten plaatsen, werd mijn artikel de volgende dag al bezorgd. Top!

Hilvertshof 45

1211 ER Hilversum

Over Treasure Juwelier

Treasure Juwelier is gespecialiseerd in betoverende en betaalbare sieraden, horloges en trouwringen waarmee we je graag laten schitteren. We hebben een up-to-date, uitgebreid assortiment met ca. 6.000 kwaliteitsartikelen, leveren uit voorraad vanuit onze eigen winkel in Hilversum en zijn officieel dealer van de meeste gangbare merken. Daarnaast hebben we een uitgebreide eigen Treasure Collection met schitterende gouden en zilveren sieraden in allerlei stijlen en prijsklassen. We leveren bestellingen standaard in fraaie cadeauverpakking. Bij de meeste sieraden en horloges kun je online gratis een eigen tekstgravure door ons laten plaatsen. Fantastisch als cadeau voor jezelf of een ander!