Heel veel keuze, mooie sieraden!

Snelle levering, mooi ingepakt

Mijn bestelling is correct en snel afgehandeld met zelfs een persoonlijke tekst op de factuur. Helemaal goed!

Aanrader

Website- Uitgebreid selectie van sieraden met duidelijk beschrijving en afmetingen. Vaak ook fotos van de artikelen op een model. Bestelling ging soepel, alles op tijd en netjes geleverd. Een aanrader om hier te gaan winkelen.

Leuk cadeautje, feestelijk verpakt.

Het sieraad voldeed aan de verwachtingen en was mooi ingepakt.

Echt een aanrader!!

Bedankt voor de top service! Ik kom hier zeker weer terug!

Vlotte werking!

Perfecte behandeling van de bestelling

Prettig kontakt met de medewerkers. Ook telefonisch

Meerdere zeer positieve ervaringen

Ik heb met zeer veel plezier al meerdere malen iets besteld bij Treasure. Ze komen keer op keer de belofte na dat als een item op voorraad is ze het direct versturen. Pakketje is steevast de volgende dag binnen mits PostNL geen problemen heeft. Het is keurig verpakt en het item zelf altijd netjes ingepakt met cadeaupapier met een handgeschreven briefje met een text zoals ‘Veel plezier met het geven.’ Bij iedere aankoop spaar je 5% van het aankoopbedrag dus je volgende bestelling is altijd met een leuke korting. Ik heb nog geen problemen gehad met een bestelling dus ik kan niets over de nazorg vertellen maar uitgaande van wat anderen schrijven is dit ook goed geregeld.

Treasure was een van de weinige die de Fenix 8 in titanium uitvoering op voorraad hadden. De levering was top, met nog een persoonlijke notitie er bij.

Uitstekend bedrijf

De bestelling gedaan voor een goede prijs. Kreeg het object de week erna. Note; Ik vond het heel prettig en verfrissend dat men niet ging voor levering de volgende dag. Is namelijk helemaal niet nodig en dus beter voor het milieu als men dat niet doet. Wel een opmerking; Het pakje zat niet helemaal in de brievenbus geduwd/had verwijderd kunnen worden.

Snelle levering, mooie ring & inscriptie

Goede communicatie, snelle levering en heel leuk ingepakt!

Goede communicatie

Uitstekende (klanten)service

Er werd goed meegedacht met mijn wensen en na twijfel over een keurmerk werd het artikel probleemloos geretourneerd en gecontroleerd. Uitstekende service!

Super service

Vanaf bestelling tot levering thuis alles goed geregeld. Je wordt goed op de hoogte gehouden, leuk ingepakt en nog een persoonlijk woordje op de bon.

Mijn bestelling was weer heel mooi ingepakt samen met handgeschreven kaart op tijd geleverd. Ook het sieraad was schitterend en mijn vriendin was erg blij.

Prima service en komt afspraak na

Heb een Garmin 8 horloge gekocht die moeilijk te krijgen zijn. Vrijdagmiddag gebeld met treasure. Heel vriendelijk en behulpzaam en zaterdag het horloge ontvangen met een aardig briefje erbij

Possitieve ervaring.

We hebben een Garmin Lily gekocht. Binnen één dag binnen en inderdaad prachtig verpakt. Zelfs een mooi strikje maakte het cadeau helemaal af. Ik denk dat ze lering hebben getrokken van de slechte recensies, want wij hebben niks te klagen.

Snel, redelijke prijzen

Grote klasse!

Wat een super zaak!! Vanaf bestelling tot ontvangst,alles even correct.Keurig in cadeauverpakking verpakt horloge. Mijn bestelling had iets vertraging door Post nl. Ondertussen kreeg ik van Treasure juwelier een mail waarin aangeboden werd actie te ondernemen als het pakje niet ontvangen was voor een bepaalde datum. Echter was dit niet nodig. Samenvattend:Grote klasse en daarom heel veel complimenten voor treasure juwelier in Hilversum.

Vriendelijk en vakkundig

Bestelling kwam keurig op tijd en was prachtig verpakt. In de winkel: verkoopster heeft alle aandacht voor je, vragen worden beantwoord. Kortom: heel plezierig. En ook laagdrempelig. Je kunt rondkijken en -lopen zoveel je wilt.. En natuurlijk het zeer ruime assortiment in allerlei prijsklassen.

Snel en goed geholpen

Enige tip: PostNL is tegenwoordig zo onbetrouwbaar, voor een duur premium horloge, kies dan een iets duurdere methode om te versturen, dan is de klant ervaring compleet.

Zoals je hoopt

Precies zoals je hoopt dat het gaat.

Hoge kwaliteit

Ik heb een ring besteld met gravering. Deze is prachtig verpakt binnengekomen en voldoet aan alle verwachtingen. Ook zat er een handgeschreven berichtje bij. Erg mooi en persoonlijk!

Snelle levering, mooi ingepakt!

Ik had voor mijn vriendin oorbellen besteld en deze laten verpakken als cadeautje: het zag er heel feestelijk uit!

45 Hilvertshof

Hilversum 1211 ER