Als zeer prettig ervaren en kom zeker nog eens terug.
Dankjewel Peter voor je mooie beoordeling. Wat fijn dat je zo blij bent met onze service! De gouden ring met gravure is ook erg mooi geworden. Geniet ervan! Vriendelijke groet, Tessa Klantenservice Treasure Juwelier
Koop hier niks. Titanium armbamd gekocht voor mijn vriendin, na één dag dragen was er al een schakel gebroken. Nog wel kunnen maken door de schakel eruit te halen en de armband in te korten.
Dag Tim, wat ontzettend naar te horen dat je armband niet naar wens was. Dat een schakel zo snel breekt is natuurlijk heel vervelend waarvoor onze excuses! Zo'n productiefout komt gelukkig niet vaak voor. Maar als je weer eens zo iets meemaakt, raden we je aan om gewoon even rechtstreeks met ons contact op te nemen en niet zelf iets te repareren. In dit soort situaties heb je namelijk recht op garantie! Met vriendelijke groet, Tessa Klantenservice Treasure Juwelier
Super vriendelijk, reageren snel bij vragen en de levering van mijn pakket was snel binnen. Het horloge is prachtig met gravering! Ik zou hier zeker vaker bestellen
Bedankt voor de mooie woorden Jessie. We zijn blij dat onze service je zo goed is bevallen. We helpen je graag nog eens in de toekomst, waarbij je dan tevens gebruik kunt maken van de gespaarde bonuspunten. Bedankt voor de aanbeveling en dank voor je review! Vriendelijke groet, Tessa Klantenservice Treasure Juwelier
Alles ging perfect, mooi ingepakt leuk briefje erbij.
Beste Vin, dankjewel voor de complimenten! Fijn dat het bestellen bij ons zo goed is bevallen. We wensen je veel plezier met deze Garmin! Vriendelijke groet, Tessa Klantenservice Treasure Juwelier
We kregen direct bevestiging van onze bestelling en het werd spoedig, mooi ingepakt opgestuurd. Product voldeed ook aan de verwachting. Mooie prijs/kwaliteit verhouding. We gaan hier zeker vaker bestellen.
Bedankt voor de mooie woorden en de tien Miranda! Natuurlijk wensen wij je heel veel draagplezier van de schitterende gouden armband! We helpen je graag weer in de toekomst! Vriendelijke groet, Tessa Klantenservice Treasure Juwelier
Ook nog mooi als cadeau verpakt.
Dag Cees, wat ontzettend fijn te lezen dat de bestelling goed verpakt en snel geleverd werd. Dat het een cadeau is om te ontvangen, daar staan wij voor. Bedankt voor je bestelling en review! En veel plezier met het mooie BOSS horloge. Vriendelijke groet, Tessa Klantenservice Treasure Juwelier
Bedank voor het mooie armbandje en het leuke inpakken er van het was een feest om te geven
Dag Marisca, bedankt voor je bestelling bij ons en de positieve review. Wat een ontzettend mooi cadeau om te geven! Wij wensen de ontvanger veel draagplezier met de nieuwe gouden armband. Vriendelijke groet, Tessa Klantenservice Treasure Juwelier
Online vond ik prachtig enkelband en dat was het ook uiteindelijk. Tevens super mooie cadeauverpakking.
Bedankt voor je beoordeling Michel. Mooi dat de gevonden enkelband in het echt ook zo in de smaak is gevallen! Maar je hebt ook een mooi exemplaar uitgezocht. Wij wensen je veel draagplezier en zien je graag nog eens terug. Vriendelijke groet, Tessa Klantenservice Treasure Juwelier
Netjes op tijd en in een mooie verpakking afgeleverd
Dankjewel Edward voor je mooie beoordeling. Wat fijn te lezen dat jouw ervaring als zeer prettig werd ervaren en dat je onze service zo op prijs stelt. We wensen je veel draagplezier van de smartwatch! Vriendelijke groet, Tessa Klantenservice Treasure Juwelier
Geweldige service: mijn horloge werd op maat geleverd (polsmaat doorgegeven bij bestelling) en een gravering was volledig gratis, wat niet bij elke juwelier het geval is. Snelle levering Handgeschreven kaartje in de doos maakte het geheel persoonlijk. Top!
Wat ontzettend fijn Niels dat je onze persoonlijke touch zo waardeert. Daar worden wij ook weer blij van! Wij wensen je heel veel draagplezier met het prachtige horloge met gravure. Dank je voor je review. Vriendelijke groet, Tessa Klantenservice Treasure Juwelier
Vriendelijk personeel, erg professioneel. Mooie kwaliteit siraden
Bedankt voor je bestelling en review Morris. Mooi om te lezen dat je ons assortiment en onze professionaliteit in de winkel zo waardeert! We wensen je veel plezier met het dragen van deze memorabele ring. Vriendelijke groet, Tessa Klantenservice Treasure Juwelier
2 sieraden gekocht om cadeau te geven, ze zijn door Treasure juwelier prachtig feestelijk ingepakt.
Wat fijn Joyce dat je bestelling bij ons zo goed is bevallen en dat de verpakking zo goed in de smaak is gevallen. Wij houden van feestelijk inpakken! Heel veel plezier met de fraaie armbanden. Vriendelijke groet, Tessa Klantenservice Treasure Juwelier
Heel goede betrouwbare webwinkel!
Dankjewel voor je review Jaap. Fijn dat je zo blij bent met je bestelling. Veel plezier met het horloge. Vriendelijke groet, Tessa Klantenservice Treasure Juwelier
Ik heb een Garmin horloge gezocht, en voor een goede prijs gevonden bij Treasure Juwelier. Vervolgens hebben zij ervoor gezorgd dat het de volgende dag al bij mij is bezorgd. Ik ben ontzettend tevreden over de service én de kwaliteit.
Dank je Maatje voor je enthousiaste review! Mooi dat je zo blij bent over onze kwaliteit en service. Daar doen we het voor! Veel plezier met de fraaie Garmin. Vriendelijke groet, Tessa Klantenservice Treasure Juwelier
Ik had mezelf een mooi horloge cadeau gedaan & deze was ook nog leuk verpakt, daar wordt je blij van, ggoede service
Bedankt voor je review Manuela. Wij vinden het fijn te horen dat onze persoonlijke touch zo gewaardeerd wordt! Vriendelijke groet, Tessa Klantenservice Treasure Juwelier
Snelle levering mooi product
Dankjewel Debby voor je mooie beoordeling. Wat leuk dat je bestelling als een cadeautje (letterlijk en figuurlijk) op je verjaardag arriveerde! Alsnog gefeliciteerd en heel veel draagplezier met de mooie horloges! Vriendelijke groet, Tessa Klantenservice Treasure Juwelier
Vriendelijke personeel en goede service bedankt!
Wat fijn Mike dat onze service zo in de smaak is gevallen. Bedankt voor je review! We zien je graag weer terug, waarbij je dan tevens gebruik kunt maken van de gespaarde bonuspunten! Vriendelijke groet, Tessa Klantenservice Treasure Juwelier
Bestelling is snel geleverd, Het bestelde item zat in een mooie cadeauverpakking. Aan de gene waar het cadeau aan gegeven is is er heel blij mee.
Dankjewel Tom voor je mooie review. Wat leuk dat je bij ons een cadeautje hebt gezocht en gevonden. Helemaal geweldig te lezen dat het geschenk in de smaak valt! Wij wensen de ontvanger heel veel draagplezier en zien jou bij een volgende gelegenheid graag weer eens terug! Vriendelijke groet, Tessa Klantenservice Treasure Juwelier
Very satisfied with both the service as well as the product!
Thank you Laura for your kind review. We hope to see you again in the future! Kind regards, Tessa Customer Service Treasure Juwelier
Levering prima, horloge goed, de personalisatie keurig verzorgd, helaas werd er geen gebruiksaanwijzing bij geleverd, daarvoor moest ik toch echt even naar de website van de leverancier toe
Dankjewel voor je review Ruud. Voor gebruiksaanwijzingen e.d. zijn wij helaas ook afhankelijk van de merken zelf. We wensen je desondanks natuurlijk toch veel draagplezier met je mooie Lorus horloge! Vriendelijke groet, Tessa Klantenservice Treasure Juwelier
Ik had een horloge met gravering bestelt en hij is echt prachtig. Enkel had er wel iets bij mogen zitten voor hem kunnen kleiner te maken (ook hoe dat juist moet) voor een duurder horloge.
Wat fijn dat je de gravure in het Tommy Hilfiger horloge zo waardeert Elies. Bedankt voor de tip van het toevoegen van uitleg over het kleiner maken van een horloge. Ik laat mijn collega’s erover brainstormen hoe we de klant hierin kunnen bijstaan. Bedankt voor je mooie review! Vriendelijke groet, Tessa Klantenservice Treasure Juwelier
Wederom, erg persoonlijk en ook de verpakking was weer feestelijk. Het cadeautje is ook goed ontvangen en daar gaat het uiteindelijk om. Hartelijk dank, Elise van Fulpen-Brugman
Bedankt Elise voor je review, dat waarderen wij zeer! Leuk dat wij je weer hebben mogen helpen bij het vinden van een mooie ketting! Vriendelijke groet, Tessa Klantenservice Treasure Juwelier
Ikzelf heb een Garmin horloge gekocht bij Treasure Juwelier en omdat dit zo goed beviel daarna mijn vrouw ook. Deze horloges had ik via de Garmin site opgezocht maar waren een stuk goedkoper bij Treasure Juwelier. Omdat het toch om veel geld ging heb ik in eerste instantie met Credit Card betaald. We kregen ze in mooie verpakkingen geleverd en bij de tweede bestelling was iets niet helemaal goed gegaan in het bestelproces wat zeer voortvarend is opgelost met zowel bellen als mail. Ik zou er zeker weer kopen!
Beste Maarten, dank voor de review. Blij dat we je helemaal tevreden hebben kunnen maken met de Garmin horloges en onze onze snelle service! Wij wensen jou en je vrouw veel draagplezier en zien je graag nog eens terug! Vriendelijke groet, Tessa Klantenservice Treasure Juwelier
Wat ontzettend netjes en persoonlijk wordt je bestelling aangeleverd. Ben helaas wel eens anders gewend.
Dank Ilse voor je online review. Fijn te lezen dat de schitterende witgouden armband die je gekozen hebt een cadeautje was om uit te pakken. We wensen je veel draagplezier! Vriendelijke groet, Tessa Klantenservice Treasure Juwelier
Een gepersonaliseerde armband besteld als cadeau en hierover zeer tevreden. Allereerst was het contact heel fijn. Ik had op voorhand enkele vragen en er werd per email snel gereageerd, maar ze zijn telefonisch ook goed bereikbaar. Super vriendelijk en servicegericht. De armband zelf is prachtig en heel mooi gepersonaliseerd. Super blij mee en zal hier zeker opnieuw bestellen!
Dag Folkert, wat fijn dat je zo enthousiast over onze service bent. Heel erg bedankt voor je mooie review! Wij wensen je veel draagplezier. Vriendelijke groet, Tessa Klantenservice Treasure Juwelier
45 Hilvertshof
Hilversum 1211 ER