Filter

Kon niet beter

Aan te raden!

Zeer goede en snelle levering. De ring mooi en mooi gegraveerd.

Mooie sieraden

Top ervaring!

Prima service snelle verzending

Mooie oorbellen gekocht snel verzonden

Kwaliteit

Goede prijs/kwaliteit verhouding en zeer snelle levering. Prachtige artikelen.

Makkelijke website en goede service.

Al een aantal keren iets besteld. Doordat de website er mooi uitziet en de service blijf ik hier bestellen

Snelle levering, Altijd mooi ingepakt. Altijd een vriendelijk woord geschreven bij een online bestelling.

Super voor gepersonaliseerde sieraden

Ik heb een gouden hanger besteld met een gravering. De prijzen zijn heel goed, de verzending is snel en het resultaat is mooi!

Geen reactie gekregen

Ik heb een vraag ingestuurd via de website maar heb er nooit reactie op gekregen helaas

Mooie armbanden, voor een mooie prijs. Snelle levering en altijd mooi ingepakt. Echt een cadeautje!

Geweldig! Kwaliteit en service!

Zeer tevreden!

Goede kwaliteit sierraad, snel bezorgd.

Goede kwaliteit sierraad, snel bezorgd. Gouden bedel ziet er goed uit, mooie gravering. Sierraad was snel bezorgd en goed verpakt.

Snelle goede service

Ik kocht online een horloge voor mijn zoon. Ik kon het laten graveren en de maat van het bandje laten aanpassen. De volgende dag werd het geleverd, helemaal perfect en met een leuk briefje erbij. Top zaak!

Geweldig snelle levering en lief personeel

uitermate positief

We aankoop. Vraag snel en effectief beantwoord. Snelle levering. Kwaliteit prima.

Goede kwaliteit en snelle service. Super winkel!

Beter kan niet

Snelle levering en persoonlijke benadering

Het is fijn winkelen in deze webshop met een groot assortiment. De bestelling werd binnen 3 dagen keurig bezorgd, voorzien van een handgeschreven boodschap. Deze persoonlijke benadering komt heel prettig over!

Goeie en snelle service

Het persoonlijke berichtje op de bestel bon vonden we erg leuk.

Snel & correct

Snel & correct

Mooie sieraden, snelle levering

Wat ik besteld heb ziet er uit zoals afgebeeld. Snelle levering en als verassing extra mooi ingepakt. Heel blij mee.

Snel geleverd en kwaliteit!

Fijn weer iets besteld. Net als eerder gewoon weer snel geregeld en de gouden oorknopjes zaten mooi verpakt in doosje. Met echtheidscertificaat. Zeker aan te raden bij deze juwelier te kopen!

Snelle service en leuke persoonlijke bericht ontvangen omdat ik iets had besteld voor mijn trouwdag. Bedankt erg attent!

Mooie armband, snelle levering!

Perfecte sieraad!

Ze maken elke bestelling persoonlijk door met de hand op de factuur te schrijven

De winkel in Hilversum is top, We hebben met een van de vaste medewerksters de bestelling geplaatst na overleg met wat we wilden. Wij komen er al jaren en nu ook online is het tip top in orde en goed geregeld.

Top levering en snel

Top levering en snel