Top levering en snel
Snelle levering, mooi ingepakt
Mijn bestelling is correct en snel afgehandeld met zelfs een persoonlijke tekst op de factuur. Helemaal goed!
Website- Uitgebreid selectie van sieraden met duidelijk beschrijving en afmetingen. Vaak ook fotos van de artikelen op een model. Bestelling ging soepel, alles op tijd en netjes geleverd. Een aanrader om hier te gaan winkelen.
Het sieraad voldeed aan de verwachtingen en was mooi ingepakt.
Bedankt voor de top service! Ik kom hier zeker weer terug!
Vlotte werking!
Prettig kontakt met de medewerkers. Ook telefonisch
Ik heb met zeer veel plezier al meerdere malen iets besteld bij Treasure. Ze komen keer op keer de belofte na dat als een item op voorraad is ze het direct versturen. Pakketje is steevast de volgende dag binnen mits PostNL geen problemen heeft. Het is keurig verpakt en het item zelf altijd netjes ingepakt met cadeaupapier met een handgeschreven briefje met een text zoals ‘Veel plezier met het geven.’ Bij iedere aankoop spaar je 5% van het aankoopbedrag dus je volgende bestelling is altijd met een leuke korting. Ik heb nog geen problemen gehad met een bestelling dus ik kan niets over de nazorg vertellen maar uitgaande van wat anderen schrijven is dit ook goed geregeld.
Treasure was een van de weinige die de Fenix 8 in titanium uitvoering op voorraad hadden. De levering was top, met nog een persoonlijke notitie er bij.
De bestelling gedaan voor een goede prijs. Kreeg het object de week erna. Note; Ik vond het heel prettig en verfrissend dat men niet ging voor levering de volgende dag. Is namelijk helemaal niet nodig en dus beter voor het milieu als men dat niet doet. Wel een opmerking; Het pakje zat niet helemaal in de brievenbus geduwd/had verwijderd kunnen worden.
Goede communicatie, snelle levering en heel leuk ingepakt!
Wat leuk Rebecca dat je zo enthousiast bent over onze service en communicatie. Bedankt voor je perfecte review en we wensen je heel veel plezier met de schitterende nieuwe armband. Vriendelijke groet, Yvonne Klantenservice Treasure Juwelier
Goede communicatie
Hi Loes. Mooi dat je ons weer hebt weten te vinden voor de prachtige sieraden die je hebt besteld. Fijn ook dat het allemaal naar tevredenheid is verlopen. Hopelijk zijn het schattige baby armbandje en de mooie oorhangers in goede smaak gevallen. Bedankt voor je bestelling en review! Vriendelijke groet, Yvonne Klantenservice Treasure Juwelier
Er werd goed meegedacht met mijn wensen en na twijfel over een keurmerk werd het artikel probleemloos geretourneerd en gecontroleerd. Uitstekende service!
Hallo Casper, Bedankt voor je mooie review. Je bestelling heeft inderdaad wat meer voeten in de aarde gehad, maar erg fijn dat het uiteindelijk allemaal goed is gekomen. We wensen je dan ook heel veel geluk met de fraaie en gepersonaliseerde ring! Vriendelijke groet, Yvonne Klantenservice Treasure Juwelier
Vanaf bestelling tot levering thuis alles goed geregeld. Je wordt goed op de hoogte gehouden, leuk ingepakt en nog een persoonlijk woordje op de bon.
Wat leuk Annie dat je bestelling bij onze zo goed is bevallen. Heel erg bedankt voor je bestelling en super review en we wensen je veel plezier van de mooie oorringen! Vriendelijke groet, Yvonne Klantenservice Treasure Juwelier
Mijn bestelling was weer heel mooi ingepakt samen met handgeschreven kaart op tijd geleverd. Ook het sieraad was schitterend en mijn vriendin was erg blij.
Fijn Werner dat je ons weer hebt weten te vinden! En vooral leuk dat je vriendin zo blij is met de sieraden die voor haar hebt uitgezocht! Bedankt voor je uitstekende review en we wensen je vriendin veel draagplezier van haar prachtige nieuwe oorknopjes! Vriendelijke groet, Yvonne Klantenservice Treasure Juwelier
Heb een Garmin 8 horloge gekocht die moeilijk te krijgen zijn. Vrijdagmiddag gebeld met treasure. Heel vriendelijk en behulpzaam en zaterdag het horloge ontvangen met een aardig briefje erbij
Wat leuk Jos dat je één van de gelukkigen bent die al over dit nieuwe Garmin model kan beschikken. Veel anderen moeten we helaas nog even laten wachten, want ze worden inderdaad in nog zeer beperkte mate uitgeleverd door Garmin. Fijn dat je ook blij bent met onze service! Dat hebben we graag gedaan en we wensen je veel draagplezier van deze prachtige smartwatch. Vriendelijke groet, Yvonne Klantenservice Treasure Juwelier
We hebben een Garmin Lily gekocht. Binnen één dag binnen en inderdaad prachtig verpakt. Zelfs een mooi strikje maakte het cadeau helemaal af. Ik denk dat ze lering hebben getrokken van de slechte recensies, want wij hebben niks te klagen.
Hi Jannie, Heel erg bedankt voor je mooie beoodeling en mooj dat het allemaal goed is gegaan bij je. Het is ons overigens niet helemaal duidelijk waar je de slechte recensies vandaan haalt, aangezien we bij Kiyoh een gemiddelde van 9,5 scoren in de afgelopen 12 maanden 😊. Maar we doen zeker ons beste om het elke dag weer beter te doen! Fijn dat je dat ook zo hebt ervaren. We wensen je heel veel draagplezier van je nieuwe Garmin! Vriendelijke groet, Yvonne Klantenservice Treasure Juwelier
Wat mooi Roel dat je bestelling bij ons in goede aarde is gevallen. Bedankt voor je review en we wensen je veel plezier van de schitterende armband die je bij ons hebt besteld! Vriendelijke groet, Yvonne Klantenservice Treasure Juwelier
Wat een super zaak!! Vanaf bestelling tot ontvangst,alles even correct.Keurig in cadeauverpakking verpakt horloge. Mijn bestelling had iets vertraging door Post nl. Ondertussen kreeg ik van Treasure juwelier een mail waarin aangeboden werd actie te ondernemen als het pakje niet ontvangen was voor een bepaalde datum. Echter was dit niet nodig. Samenvattend:Grote klasse en daarom heel veel complimenten voor treasure juwelier in Hilversum.
Dankjewel Arnoud voor je mooie review en hartelijke aanbeveling! Fijn dat je zo tevreden bent over onze service. We wensen je veel draagplezier van je mooie nieuwe Seiko! Vriendelijke groet, Yvonne Klantenservice Treasure Juwelier
Bestelling kwam keurig op tijd en was prachtig verpakt. In de winkel: verkoopster heeft alle aandacht voor je, vragen worden beantwoord. Kortom: heel plezierig. En ook laagdrempelig. Je kunt rondkijken en -lopen zoveel je wilt.. En natuurlijk het zeer ruime assortiment in allerlei prijsklassen.
Erg leuk Nelleke dat je zowel onze winkel als de webshop hebt bezocht. En vooral leuk dat je in beide gevallen zo'n positieve ervaring hebt gehad! Bedankt voor je review en we wensen je veel draagplezier van je nieuwe ketting en ring. Bij een volgende gelegenheid zien we je graag weer terug! Vriendelijke groet, Yvonne Klantenservice Treasure Juwelier
Enige tip: PostNL is tegenwoordig zo onbetrouwbaar, voor een duur premium horloge, kies dan een iets duurdere methode om te versturen, dan is de klant ervaring compleet.
Hallo Rudi, Bedankt voor je review en je tip. Die nemen we ter harte! In de tussentijd wensen we je erg veel draagplezier van je fraaie Garmin! Hartelijke groet, Yvonne Klantenservive Treasure Juwelier
Precies zoals je hoopt dat het gaat.
Leuk om te lezen Stephan dat we helemaal aan je verwachtingen hebben voldaan. Dat doen we graag! Bedankt voor je bestelling en review en we wensen je veel plezier met de prachtige ring! Vriendelijke groet, Yvonne Klantenservice Treasure Juwelier
Ik heb een ring besteld met gravering. Deze is prachtig verpakt binnengekomen en voldoet aan alle verwachtingen. Ook zat er een handgeschreven berichtje bij. Erg mooi en persoonlijk!
Wat fijn Emma dat onze persoonlijke service je zo goed is bevallen. Bedankt voor je mooie review en we wensen je veel plezier met de prachtige ring! Vriendelijke groet, Yvonne Klantenservice Treasure Juwelier
45 Hilvertshof
Hilversum 1211 ER