Filter

Snelle levering, mooi ingepakt!

Ik had voor mijn vriendin oorbellen besteld en deze laten verpakken als cadeautje: het zag er heel feestelijk uit!

Goede website

In de website kun je precies vinden wat je zoekt. Er staat exact de afmetingen en de meerdere foto’s geven goed weer van wat je krijgt.

Snelle levering, correcte gravure

Last minute beslist om nog een horloge met gravure te bestellen voor een huwelijk. Mooi op tijd aangekomen. Enkel een beetje gek dat het horloge arriveerde in een doosje van een ander merk

perfect

goede service, mooi verpakt, gewoon perfect

Mooie kwaliteit en snelle levering

Oorringen waren precies zoals op site getoond werd. Mooie kwaliteit voor een goede prijs. Levering was zoals aangegeven: 3-4 dagen en in een prachtige cadeauverpakking terwijl ik er niet eens om gevraagd had. Zal zeker in de toekomst weer bij deze webshop bestellen

Snelle levering mooie hanger

Snel ontvangen en prachtig ingepakt....

Mooie website, snelle levering, mooie verpakking.

Uitstekend en netjes

Snelle levering met mooie kwaliteit graveer werk! Super blij mee

Snel en makkelijk geregeld

Na prijsvergelijking voor Treasure juwelier gekozen. Bestelling online gedaan en snel mijn pakketje in huis. Feestelijk ingepakt rn met een persoonlijk handgeschreven kaartje erbij. Als ik in de buurt van Hilversum ben ga ik ook zeker in de winkel kijken. Ik zou zo weer iets bestellen, zonder twijfel.

Precies zoals verwacht en snel geleverd

Klantenservice was erg goed over de telefoon en mijn bestelling was snel geleverd.

Titanium bracelet

Very nice product and very nicely packed, credit to the team there.

Gewoon volgens verwachting

Hoewel ik altijd sceptisch ben over sieraden met gravering online te bestellen ben ik aangenaam verrast door het eindproduct, gewoon goed en betrouwbaar. Mijn partner is er erg blij mee.

Hele goede service

En mooie afgewerkte sieraden

Snel en netjes

Alles snel en netjes ontvangen ook nog mooi ingepakt, heel fijn!

Speciaal een linkje gemaakt op de website om een bon voor een collega te kopen!

Snelle levering, bijzonder mooie cadeau verpakt.

Heel blij

Ik had last minute een cadeautje nodig. Makkelijke site en pakje is super mooi ingepakt zonder extra kosten . Werd zeer snel geleverd en is ook in het” echt “ erg mooi. Super service !

Mooie site, vlotte afhandeling

Hele prettige winkel met prachtige sieraden!

Ik koop regelmatig sieraden hier, voor mezelf maar ook voor vrienden en familie, en ben uiterst tevreden. Het produkt komt altijd heel snel, ziet er mooi verpakt uit en voldoet altijd aan de verwachtingen. Mocht ik een keer iets willen ruilen dan is dat geen enkel probleem. Kortom, fantastisch!

Goede website, het bestelde voldoet aan wens.

Mijn eerste ervaring met jullie is goed bevallen. De welkomstkorting en het feit dat jullie ook een fysieke winkel hebben is de reden dat ik voor jullie gekozen heb.

Heel blij mee

Super mooi zoals omschreven op het plaatje!

Leuk

Goed service

Fantastische service

Al vaker besteld bij dit bedrijf en altijd zeer tevreden. Laatste bestelling was door een bezorger uit de doos gestolen. Na contact met de klantenservice was dit meteen opgepakt en was er binnen 3 dagen een vervangend product. Helemaal super!

Uitstekend!

Uitstekende service en prima communicatie, goed bereikbare klantenservice

45 Hilvertshof

Hilversum 1211 ER