Zeer snelle levering

Mn bestelling was zeer snel hier , alles dik in orde

enige aanmerking... veepakking kan milieuvriendelijker stapel in eem plastic zak...dat 2x... dan weer in een andere zak

Zie onder

Heldere site en keurige snelle bezorging.

Goede kwaliteit, goede service.

Was gewoon goed

Mijn ervaring was goed .

Uitstekende beschijving,snelle levering

Uitstekend, goed ontvangen.

Snel, goed, prima prijs kwaliteit verhouding.

Snelle vlotte service! Top!

Snelle vlotte service, de plastic champagne filter hoeven niet in elkaar gezet te worden.

Snel

De 3 G's: Ik voelde me professioneel Gezien, Gehoord en gGeholpen!

Had extra info nodig over de artikelen die ik wilde bestellen. De dame van de klantenservice was naast deskundig, uitermate vriendelijk en nam alle tijd!

Super snel en goed verpakt

Super snelle levering, goed verpakt en eerlijke prijs!!

Super snelle levering en vergeleken met andere aanbieders de goedkoopste.

Klachten in behandeling nemen duurt te lang info op site misleidend

Ik heb een bestelling gedaan van vacuum zakken. Tenminste dat is wat de site aangaf. De geleverde zakken hadden geen reliëf waardoor vacuum trekken niet gaat. Meteen een klacht gestuurd tot op heden nog niets gehoord

Helemaal oké

Snel en netjes geleverd, product is zoals altijd goed.

Artikel gelijk aan als op de site vermeld.

zeer tevreden snelle dienst volgende dag in huis top

goeie prijs, top service, snel volgende dag mijn producten al in huis zeker een aanrader voor andere!

Super snelle levering

Binnen een paar dagen geleverd

Was prima

Prima prijs kwaliteit

Snelle levering, goede producten

heel goed

Snel besteld en snel geleverd

De bestelling was snel geleverd ondanks de Corona periode

tot nu toe is dat goed

tot nu goede service . heb niet lang hoeven te op levering . bestellen is ook te doen . ik hoop dat dit zo blijft. fan bestel ik graag nog wat bij jullie mvg Jolanda V Der Horst

Uitstekend. Besteld, bio producten, heel snel geleverd!

Over Disposable Discounter

Dé groothandel in disposables tegen de allerlaagste prijs! Disposable Discounter levert betrouwbare kwaliteit en vaak heb je de bestelling al de volgende dag in huis, zelfs op zaterdag! Door erg groot in te kopen en te werken met een efficiënt en uniek systeem kunnen wij jou de allerscherpste prijzen van disposables en verpakkingsmateriaal bieden in de Benelux voor kwalitatief hoogwaardige wegwerp artikelen. 1 Adres voor alles: hygiëne, zakken, koffiebekers, verpakkingen, disposables of drukwerk en alle bijkomende producten. Wij bieden je een ruim assortiment uit voorraad vanuit ons inmiddels 5000m2 grote magazijn!