Prima product

prima, snelle levering!

prima, snelle levering!

Prima matriaal

Optijd geleverd

Snelle en correcte levering met prima kwaliteit!

snelle levering top

alleen vindt ik persoonlijk dat als je niet thuis, aanwezig bent of aanwezig kan zijn omdat de levertijd plotseling met een uur eerder geleverd wordt dat er een handtekening verplicht is en daarom niet afleverd bij de buren bijvoorbeeld

Snelle levering en goede prijs

Makkelijke manier om via hun site te bestellen, snelle leveringen en goede facturatie

Perfecte en snelle levering

Dit was mijn eerste bestelling en ben zeer tevreden

Kwaliteitsvolle producten en snelle levering

Aangenaam verrast om na een paar dagen de bestelling al geleverd te zien. Netjes ingepakt. De kwaliteit van de producten is top. Bedankt!

Ondanks waarschuwing voor lange levertijden door Covid-19 was bestelling zeer snel binnen

Goede en snelle service

Snelle en juiste levering

super service, pas besteld en bijna al thuis!

Niks anders dan positief en ik kom zeker nog terug maar als ik een opmerking mag geven zou het over de verzendingskosten gaan. Ik heb al heel wat in NL besteld voor mijn catering zaak, onder anderen een oven, en ofwel waren de verzendingskosten gratis ofwel de duurste waren 6.75 eur. Maar voor de rest, jullie prijzen, jullie assortiment, jullie dienst zijn TOP !!

Alles was precies zoals ik het bestelde. Snelle levering

prima levering

xxx

snele levering

snelle levering alles in goede orde ontvangen

Professioneel en goed

Goede snelle levering en producten keurig verpakt top

tevreden over het product

Snelle levering, goede communicatie tussendoor omtrent het leveren.

supper

supper

Kwalitatief perfect en snelle levering

Eenvoudig besteld en betaald. Kwalitatief perfecte vacuümzakken ontvangen en zeer snelle levering. 1 dag en dat in deze COVID-19 tijd. Een aanrader deze webshop.

Perfect!

Handige site, snelle levering, gewoon super

snel, goedkoop en goed

top

een schoonheidsfoutje, vlug opgelost. voor herhaling vatbaar. Verzendkosten mogen lager. mvg fabien

Alles besteld en super snel geleverd een dikke 10

Over Disposable Discounter

Dé groothandel in disposables tegen de allerlaagste prijs! Disposable Discounter levert betrouwbare kwaliteit en vaak heb je de bestelling al de volgende dag in huis, zelfs op zaterdag! Door erg groot in te kopen en te werken met een efficiënt en uniek systeem kunnen wij jou de allerscherpste prijzen van disposables en verpakkingsmateriaal bieden in de Benelux voor kwalitatief hoogwaardige wegwerp artikelen. 1 Adres voor alles: hygiëne, zakken, koffiebekers, verpakkingen, disposables of drukwerk en alle bijkomende producten. Wij bieden je een ruim assortiment uit voorraad vanuit ons inmiddels 5000m2 grote magazijn!