Krek wak wou en op de klok!

Krek wak wou en op de klok

Hele goede service

Nu wel een extra lange levertijd dit is soms wel vervelend dus houd er rekening mee om extra te bestellen!

Goeie communicatie

- goeie prijzen - zeer snel antwoord op vragen via klantendienst - heel vriendelijk

prima service

Het uitleveren duurde wat langer, maar begrijpelijk met deze drukke tijden. Iedereen heeft disposables nodig.

Trage verzending niet zoals omschreven

Trage verzending niet zoals omschreven Op de website 3/4/5 dagen het werd 15 dagen erg jammer je rekent er toch op met je werk Prijs is post Corona belachelijk hoog!!!!

Snelle en uitstekende service

Duidelijk levering

Produkt was niet op voorraad maar kreeg netjes een mail toen het er weer was. Binnen 3 dagen in huis.

voor herhaling vatbaar

redelijk snelle levering

Super service

ik kon alleen mijn bestelling niet volgen via track en trace omdat ik geen goede barcode in kon vullen

Prima artikelen

Helaas was de doos helemaal kapot bij aflevering. Gelukkig waren de artikelen onbeschadigd.

Snelle levering en prima kwaliteit

Alles was perfect verzorgd, niks op aan te merken! En nog een snelle bezorging ook.

Goede producten en snelle levering

Betrouwbaar bedrijf en snelle levering

Snel safe.

Was verbaasd dat het bedrag exclusief btw was.

Verder snel bezorgd

Prima,

Duurde iets langer dan anders, maar het is natuurlijk giga druk! Goed contact gehad en de bestelling toch nog redelijk snel gekregen.

Snel, netjes, fijn

Nog niet lang gedragen; gekocht voor na 1 juni, voor als ik ooit weer in het ov durf. Maar eentje geprobeerd, thuis, in huis en die leek prima in het gebruik.

Goed bezig

Goede prijzen en snelle levering! Top!

Zal ook aan deze tijd liggen,maar veel producten niet op voorraad.

Waardeloos en zeker niet meer de goedkoopste!

Er is een hoop gaande binnen dit bedrijf want sinds dit jaar loopt het voor geen meter meer. Ik zal het volgende opsommen. 1. Ze zijn niet meer telefonisch bereikbaar 2. Mail word niet beantwoord en geen reactie meer terug 3. Ze beweren dat ze de goedkoopste zijn. Klopt niet 4. Ze zeggen dat het op voorraad is. Klopt niet 5. Ze voldoen niet aan de leveringsvoorwaarden 6. Uitlevering binnen 4 werkdagen is niet meer mogelijk 7. Je kunt wel eindelijk op rekening betalen 8. Leveringskosten zijn extreem hoog. Daar zit verdienmodel in 9. Ik stop met opsommen. Ik ben er klaar mee. Altijd trouwe zakelijke klant geweest maar ik stap over op een andere partij.

Super service

Fijne producten en super service. Ik beveel jullie producten aan bij al mijn familie en kennissen

Over Disposable Discounter

Dé groothandel in disposables tegen de allerlaagste prijs! Disposable Discounter levert betrouwbare kwaliteit en vaak heb je de bestelling al de volgende dag in huis, zelfs op zaterdag! Door erg groot in te kopen en te werken met een efficiënt en uniek systeem kunnen wij jou de allerscherpste prijzen van disposables en verpakkingsmateriaal bieden in de Benelux voor kwalitatief hoogwaardige wegwerp artikelen. 1 Adres voor alles: hygiëne, zakken, koffiebekers, verpakkingen, disposables of drukwerk en alle bijkomende producten. Wij bieden je een ruim assortiment uit voorraad vanuit ons inmiddels 5000m2 grote magazijn!