Snelle levering in deze drukke 'Corona-tijd'

Veel keus in disposable maaltijdbakken/warmhoudbakjes en gelukkig veel voorradig

Goede prijs/kwaliteit

snel en goed

snel goede kwaliteit

Snelle levering ook bij kleine orderaantallen

Perfecte service

Perfecte service

Snelle levering, prima service. Perfect dus

vlotte bestelling ,vlotte levering wel lange tijd gewacht door drukte

positief

Super kwaliteit glazen!

Mijn bestelling werd netjes en snel bezorgd. De glazen zijn erg mooi! Helemaal blij mee.

Zoals altijd top ervaring! Snel, goed product, redelijke prijs.

Mondkapjes besteld, die de volgende dag reeds geleverd werden. Netjes verpakt en goede kwaliteit van het product. Wij hebben gekozen voor de KN95 welke ons goed bevallen.

Onbereikbaar, onopvolgbaar, geen heldertijd, niet op tijd.

Onbereikbaar, onopvolgbaar, geen heldertijd, niet op tijd

supersnelle correcte levering

dik tevreden

Goede producten en snelle levering

Ik had mij aangemeld om bericht te krijgen als de producten er weer waren en dat werkte perfect. Snel besteld en de producten zijn goed en werden netjes en snel geleverd.

Afgelopen weken perfect, nu flink traag

De afgelopen Corona-weken - en daarvoor ook - hebben we heel prettig met jullie gewerkt. Nu was dat toch wel even een domper, een van de twee producten niet op voorraad, tot op heden geen bericht van ontvangen overigens, anderhalve week later. Andere product was wel op voorraad, maandag (Bevrijdinsdag weliswaar) besteld, maar pas vrijdagmiddag door jullie verstuurd richting PostNL. Het is er nu, maar dat is niet wat we van jullie gewend zijn. Maar zoals gezegd, normaal zeer tevreden! Dus volgende keer proberen we het zeker weer bij jullie, hopen dat het dan weer als vanouds gaat!

Veel keuze

Ruim assortiment, goede omschrijving

zeer slecht

de bestelling heeft een week op zich laten wachten en telefonisch werden er geen mededelingen gedaan , alleen via de mail

Waardeloos

De bestelling kwam niet compleet, nadat ik diverse malen en telkens minstens 30 min in de wacht te hebben gestaan eindelijk iemand aan de lijn. Volgens hem was er een bug op de site geweest en daarom is het artikel niet leverbaar. Nu heb ik schalen waar geen deksel op kan en moet ik dozen kopen die dubbel zoveel kosten. Geen enkele tegoedkoming voor hun fout en mij met een probleem opzadelen en met extra kosten laten zitten. Nogmaals gebeld, echter wordt er nooit opgenomen. Hopelijk worden ze na deze beoordeling wat wijzer en doen ze meer aan de klant gerichtheid.

het was netjes verzorgd

jammer dat de levering niet plaats heeft gevonden zoals het op de site staat

Goede leveringen. betrouwbaar.

Prima product en levering

Goede en snelle service

Nette prijs en zeer goede en snelle service

Goede producten klantenservice kan beter

Je kan niet bellen om te weten te komen hoe het zit met je bestelling, enkel mailen is een optie. Dit zorgt ervoor dat het lang kan duren vooraleer je antwoord krijgt.

Dinsdag besteld, vrijdag verstuurd

Dinsdag besteld, vrijdag verstuurd. Was goed verpakt verstuurd

Snelle levering! Wij zijn zeer tevreden.

Goed bedrijf! Levering was snel. Helaas is de klantenservice telefonisch momenteel niet bereikbaar. Echter per e-mail kreeg ik ook een snelle reactie.

uitstekend

correcte afhandeling

goeie en snelle levering

Over Disposable Discounter

Dé groothandel in disposables tegen de allerlaagste prijs! Disposable Discounter levert betrouwbare kwaliteit en vaak heb je de bestelling al de volgende dag in huis, zelfs op zaterdag! Door erg groot in te kopen en te werken met een efficiënt en uniek systeem kunnen wij jou de allerscherpste prijzen van disposables en verpakkingsmateriaal bieden in de Benelux voor kwalitatief hoogwaardige wegwerp artikelen. 1 Adres voor alles: hygiëne, zakken, koffiebekers, verpakkingen, disposables of drukwerk en alle bijkomende producten. Wij bieden je een ruim assortiment uit voorraad vanuit ons inmiddels 5000m2 grote magazijn!