In 1 zin waardeloos!

Bestelling word incompleet geleverd, eerst krijgen we een deel van de bestelling binnen met een pakbon waar alles op staat, na controle miste we meer dan de helft. Geprobeerd te bellen maar zeer slecht bereikbaar, daarna een mail gestuurd en na een paar dagen krijg je pas reactie. De volgende dag krijgen we weer een deel levering binnen, maar het laatste gedeelde is tot op heden nog steeds weggebleven en volgend het onderzoek wat zij hebben uitgevoerd in een paar minuten tijd is toch echt alles vertrokken en of ik aub politie agent wil spelen om de pakketen op te sporen en te kijken of ze beschadigd zijn. Dus echter nooit meer hier iets bestellen, betaal liever wat meer met fysiek contact dan deze ellende.

Uitstekend.

Snelle verzending. Gauw weer artikelen op voorraad.

makkelijk te bestellen, en leveren snel

Jammer vind ik, er komt wel ook al bestel je meer als €120,- extra 8,95 verzendkosten bij.

snel geleverd

Goede prijs / kwaliteit verhouding

Goede artikelen, goede prijs, levering duurde wel iets langer misschien door de hele Covid-19 toestand ....

Prima prijs prima levering

levering iets later dan de afspraak, maar nog o.k

ik ben tevreden

snelle service!!!

In principe goed

Ik ben van mening dat artikelen ook in een kleinere hoeveelheid besteld zouden moeten kunnen worden. Ik had 900 stuks nodig en moest daardoor 3 dozen van 400 stuks bestellen. Dat zou ik graag anders zien. Wat moet ik nu nog met 300 stuks die over zijn?

zeer goed

Een Correcte zaak

zeer slecht bedrijf

Toen ik een bestelling plaatste stond er niets vermeld dat ik de spullen niet retour kon sturen, toen ik de spullen retour wou sturen werd mij verteld dat dit niet mogelijk was door de coronacrisis. Dit bedrijf profiteert over de rug van vele coronapatienten, dit noem ik oplichting, bij iedere webwinkel kun je retour sturen en een webwinkel is verplicht binnen 14 dagen retouren aan te nemen. Er is geen wet die zegt dat je in deze tijd retouren mag weigeren. Dit mag en kan niet, schandalig. Koop bij dit bedrijf niets !!!!!!!!!!!!!!!!!

slecht

kan op geen enkele manier contact met de klantenservice krijgen niet per telefoon , ook niet p als je een mail stuurt waardeloos

Nog steeds niks ontvangen

Adres er achteraan gestuurd om dat dat mis was gegaan en nog steeds geen reactie daarop

Communicatie niet vlot

Bij de bestelling kreeg ik gaan bevestiging van wanneer verzending zou zijn. Op de site staat verzonden dag na bestelling. Het bedrijf was onbereikbaar, mail en telefoon was onmogelijk en ik kreeg na 5 dagen een antwoord. Ik snap dat het druk is maar laat dit aub weten op jullie site. Eens ik de bevestiging kreeg, heb ik ook snel de goederen gekregen. Serieuze minpunten voor de slechte communicatie

eerlijke prijzen en snelle levering

eerlijke prijzen en snelle levering

supertevreden met de service en levering!

product wordt goed beschreven en voldoet aan de verwachtingen! goed verpakt aangekomen, Toppie !

Correcte service!

Eerlijk en correct!!

Goede levering maar voorraad belaberd.

Alles wat ik besteld heb kwam snel binnen en ik ben er tevreden als het gaat om de kwaliteit. Waar ik minder tevreden over ben is de bevoorrading. Zelf wacht ik al best lang op het de herbevoorrading van de 75mm deksels zodat ik mijn bakjes kan gebruiken. Echter, deze zijn al heel lang niet aanwezig en lijken ook niet te komen. Disposable Discounter, vol die voorraad is aan alstublieft we rekenen op u.

Goede services.

Het product werd heel snel en correct geleverd.

Prima levering, keurig verpakt

Zeer Snelle levering

Goede en zéér snelle levering.

snel en goed

snel en goed

Snel en correct

Alles perfect verlopen zoals beloofd. Kwaliteit en levering in orde.

Graag nog dringend mijn volgende bestelling

Goede ervaring

Het bestelde artikel werd snel en keurig verpakt geleverd. Goede kwalitiet ook. Zeer tevreden en keer zeker terug voor andere artikelen.

Over Disposable Discounter

Dé groothandel in disposables tegen de allerlaagste prijs! Disposable Discounter levert betrouwbare kwaliteit en vaak heb je de bestelling al de volgende dag in huis, zelfs op zaterdag! Door erg groot in te kopen en te werken met een efficiënt en uniek systeem kunnen wij jou de allerscherpste prijzen van disposables en verpakkingsmateriaal bieden in de Benelux voor kwalitatief hoogwaardige wegwerp artikelen. 1 Adres voor alles: hygiëne, zakken, koffiebekers, verpakkingen, disposables of drukwerk en alle bijkomende producten. Wij bieden je een ruim assortiment uit voorraad vanuit ons inmiddels 5000m2 grote magazijn!