Goed product en snelle levering

Snelle levering, prima product

Product voldoet aan de verwachting en werd snel geleverd

Snelle levering, prima product

Product voldoet aan de verwachting en werd snel geleverd

Uitmuntend snel en netjes verzorgd.

Zou nog wel graag kontakt willen ivm nwe kleine bestelling

Uitmuntend snel en netjes verzorgd.

Zou nog wel graag kontakt willen ivm nwe kleine bestelling

Good.

Good products maar de verzending kosten duurder dan prijs van de product zelf, jammer.

Good.

Goed, snel en naar wens.

Goede prijs-kwaliteit en snelle en vriendelijke service. Het pakketje heb ik afgehaald en ben door een zeer vriendelijke baliemedewerkster geholpen.

Goed, snel en naar wens.

top levering, maar graag iets minder spammen a.u.b.

top levering, maar graag iets minder spammen a.u.b.

zeer goed

zeer goed

Snelle verzending

Na de bestelling geplaatst te hebben kreeg ik een track & trace code kon ik de bestelling volgen. Was netjes op tijd, snelle verzending.

supersnelle levering

zeer tevreden

Zeer snelle levering. Super fijn

overzichtelijke site en supersnelle verwerking en levering van het bestelde artikel

overzichtelijke site en supersnelle verwerking en levering van het bestelde

helemaal prima

goede papieren zakjes prima grote kaarsjes

Makkelijk te bestellen, snelle levering

Goede prijs-/kwaliteitverhouding

top

vlotte service

Prima service! Kon binnen het uur reeds afhalen

snel geleverd en mooi product

Over Disposable Discounter

Dé groothandel in disposables tegen de allerlaagste prijs! Disposable Discounter levert betrouwbare kwaliteit en vaak heb je de bestelling al de volgende dag in huis, zelfs op zaterdag! Door erg groot in te kopen en te werken met een efficiënt en uniek systeem kunnen wij jou de allerscherpste prijzen van disposables en verpakkingsmateriaal bieden in de Benelux voor kwalitatief hoogwaardige wegwerp artikelen. 1 Adres voor alles: hygiëne, zakken, koffiebekers, verpakkingen, disposables of drukwerk en alle bijkomende producten. Wij bieden je een ruim assortiment uit voorraad vanuit ons inmiddels 5000m2 grote magazijn!