prima service en snelle levering

Makkelijke site, prima service en snelle levering.

was prima

ik ben zeer tevreden.

Alles prima afgehandeld

Alles prima afgehandeld

Makkelijk en snel bezorgd

Mijn eerste aankoop. Deze is makkelijk gevonden en snel besteld, maar nog sneller bezorgd. Alfred

goed product en super snelle levering !

De zakken zijn heel stevig en voor ons het perfecte formaat. De zakken werden ook heel snel geleverd (in België)

Misleidende verkoopteksten en plaatjes en slechte aftersales

Cateringschalen 7 vaks gekocht waarin de misleidende tekst beschrijft: door de veelzijdige toepassingen en de mooie heldere kappen worden de producten prachtig gepresenteerd. Op de foto's zijn de cateringschalen met deksel te zien. Ze zijn netjes en vrij vlot geleverd alleen zonder deksel. In contact met de klantenservice wordt me verteld dat je de kappen apart bij moet bestellen. Dit staat nergens in de tekst vermeld. Komt erop neer dat ik de deksels mag bijbestellen, dan voor de extra verzendkosten opdraai. Ze komen op geen enkel punt tegemoet. Ja er kan doorgegeven worden dat men de tekst op de website aan kan passen. Wat een slechte aftersales. Met de geboden oplossing betaal ik alle verzendkosten hierdoor zijn andere aanbieders goedkoper. Mijn pakket gaat dus maar retour. Gemiste kans, Disposable discounter. Nu een ontevreden klant die niet meer terugkomt en een slechte referentie afgeeft.

Mooie prijs!! Snel bezorgd

Grote partij, genoeg keus en betaalbaar.

Zeer snelle levering

Toppie

Dat is voor de eerste keer dat ik bij jullie bestellen.

Ik ben erg tevreden met mijn bestelling. Dit heeft me erg goed geholpen. Jullie zijn TOP.

Een goeie opzoeksite.

Een vlotte service....

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering

Goed, overzichtelijk en snel

Doen !

beste prijs, en echt de volgende dag geleverd

Snelle levering en top producten!

snelle service , goede prijs.

snelle service , goede prijs.

Denk geleverd en top kwaliteit voor ie prijs

lange levertijd

stond 1 tot 4 dagen werd veel langer

Artikel in voorraad en snel geleverd

Goede ervaringen, artikelen die ik regelmatig nodig heb, zijn altijd in voorraad. En snel geleverd.

Heel snel

Levering volgens afspraak. Goede kwaliteit

Levering volgens afspraak. Goede kwaliteit

Top snel geleverd

Fijne website om te winkelen snelle levering

Gemakkelijke bestelprocedure. Prima artikel tegen een scherpe prijs.

snel, goede prijs kwaliteit!

Wordt m'n vaste adres.

Snel bezorgd en een prima prijs.

ik had de bekers vrij snel nodig Binnen 2 dagen had ik de bestelling thuis.

zalig

volledig zoals voorgesteld en correcte levering

Over Disposable Discounter

Dé groothandel in disposables tegen de allerlaagste prijs! Disposable Discounter levert betrouwbare kwaliteit en vaak heb je de bestelling al de volgende dag in huis, zelfs op zaterdag! Door erg groot in te kopen en te werken met een efficiënt en uniek systeem kunnen wij jou de allerscherpste prijzen van disposables en verpakkingsmateriaal bieden in de Benelux voor kwalitatief hoogwaardige wegwerp artikelen. 1 Adres voor alles: hygiëne, zakken, koffiebekers, verpakkingen, disposables of drukwerk en alle bijkomende producten. Wij bieden je een ruim assortiment uit voorraad vanuit ons inmiddels 5000m2 grote magazijn!