Mooi en goedkoop

was niet binnen de tijd geleverd.

Maar verder was alles prima verzorgt. Bedankt

Goed!

Niet meteen melding wat levertermijn is, laat track en trace ontvangen. Wel vriendelijke telefoniste die mij verder informeerde waar pakje zich bevond. Verzendkost naar dure kant.

Vlot geleverd.

Het gebruik moet zich nog uitwijzen.

Super bedrijf

Alleen jullie moeten met beter bezorgdiensten werken . Omdat het markt was en niet bij ons bedrijf konden komen via de hoofd weg en ze willen niet 60 meter dragen naar de zaak . Sturen ze je een mail we hebben je gemist . Wat niet waar is . We zijn in bedrijf vanaf 7:45 altijd aan het werk . En dan moet ik vanuit jumbo 2 keer rijden om de spullen op te halen.

Bestelling was snel.

Bestelling was top, goedi gepakt en snelle levering.

Snelle levering en een vriendelijke Hans aan de telefoon

Perfect en optijd!!

Makkelijk besteld en snel geleverd

was goed

eerste levering

prima product

Goed op de hoogte gehouden van bezorging.

Snel, efficient en goede prijs

Snel en niet duur

Werd snel geleverd, kon geen goedkopere vinden op internet :)

mooi op tijd bezorgd en goed product...top

mooi op tijd bezorgd en goed product..top

Prima verzorgd

Alles prima in orde

Duidelijke website, gemakkelijk vinden wat je zoekt, lage prijzen, eenvoudig te bestellen en af te rekenen. Snelle levering, goed verpakt. Wat wil een mens nog meer?

Toppie!!

Toppie!!

Bekers zeer snel geleverd

Prima bekers. Prijs is wel wat hoger dan voorheen maar mooi snel geleverd.

Hier wordt goed gecommuniceerd

Alles via t boekje Besteld- betaald- verzorgd bezorgd

Altijd top top in orde

Altijd tip top in orde

helemaal top

was prima en levering snel. ik wil nog wel graag een factuur, ben vergeten in te loggen als klant. ordernummer was 221271921

Toppie

Toppie

Correcte afhandeling van de bestelling.

Correcte afhandeling van mijn bestelling.

Snelle levering en goed verpakt

kwaliteit tape maar......

kwaliteit, goedkoop maar heel veel verzendkosten voor een rol tape in een kartonnen doos!!!! kan wat mij betreft in een bubbel envelop; 5 euro goedkoper denk ik

Over Disposable Discounter

Dé groothandel in disposables tegen de allerlaagste prijs! Disposable Discounter levert betrouwbare kwaliteit en vaak heb je de bestelling al de volgende dag in huis, zelfs op zaterdag! Door erg groot in te kopen en te werken met een efficiënt en uniek systeem kunnen wij jou de allerscherpste prijzen van disposables en verpakkingsmateriaal bieden in de Benelux voor kwalitatief hoogwaardige wegwerp artikelen. 1 Adres voor alles: hygiëne, zakken, koffiebekers, verpakkingen, disposables of drukwerk en alle bijkomende producten. Wij bieden je een ruim assortiment uit voorraad vanuit ons inmiddels 5000m2 grote magazijn!