goed verpakte spullen

goed verpakte spullen, geen plastic, vlotte levering, veel keus

ben tevreden

Alles klopt

Correcte snelle levering

Geweldig!

Keurig in ontvangst genomen en een leuke sfeerlicht!

Volgens afspraak

Goede kwaliteit

De burgerdozen zijn netjes en mooi groot! Passen onze mini taartjes perfect in.

Alles naar wens verlopen Toppie

De prijs kwaliteits verhouding en levering waren subliem

Voor mijn doel, het maken van gansburgers, zijn de afmetingen van het product perfect, evenals de kwaliteit. Graag zou ik voor een andere toepassing, namelijk het inpakken van gerookte paling, een iets grotere maat, bijvoorbeeld 65x40/45 cm prefereren.

PRIMA

PRIMA

Snelle afhandeling

Heldere website en snelle afhandeling. Makkelijk op te halen, vriendelijk personeel. Goede producten. Kortom top!

Snel en volgens afspraak geleverd!

snel gelevert . prijs ok

Super snel en goed verpakt

Grote bestelling gedaan voor een evenement. Was keurig op tijd en netjes verpakt

Alles lied goed af, klant tevreden met zijn aankoop

Boven verwachting

Zeer tevreden over de levering. Snel en de kwaliteit van de citroen verfris doekjes is boven verwachting. Dit zijn normaal van die slappe papier achtige doekjes maar die van jullie lijken net van stof. Zijn sterk en prima formaat om bv je handen mee op te frissen zonder dat ze meteen uit elkaar vallen / scheuren. Ik wist eerlijk gezegd niet dat ze bestonden en ben erg enthousiast dat ik dit nu weet en bij jullie voor een nette prijs kan bestellen.

geweldig

Ben zeer tevreden

Snel en correct geleverd ,

gewoon goed geregeld

vlotte levering, super service en aftersales

Exact wat ik verwachte, vlotte, snelle en correcte service

vlotte, snelle en correcte service

Veel beloven, weinig geven....

Helaas blijft men beloven: "vandaag voor 13.00 uur besteld, vandaag verzonden", terwijl dit regelmatig niet waargemaakt wordt. Op zich kan dat gebeuren, maar waarom blijft deze belofte dan prominent op de website staan? Nog vervelender is het dat de klant geen enkel signaal krijgt dat de belofte niet waargemaakt kan worden. Pas als je zelf aan de bel trekt, wordt er verteld dat de levering vertraagd is. Maar dan kan je meestal geen andere optie meer aanwenden. Erg jammer, zulke slechte klantenservice!!

duidelijkheid

bestellen en dat je het in huis hebt werkt prima verbeterpunt is zakelijk tussen factuuradres en afleveringsadres en op rekening

Snelle service , goeie levering

X

Over Disposable Discounter

Dé groothandel in disposables tegen de allerlaagste prijs! Disposable Discounter levert betrouwbare kwaliteit en vaak heb je de bestelling al de volgende dag in huis, zelfs op zaterdag! Door erg groot in te kopen en te werken met een efficiënt en uniek systeem kunnen wij jou de allerscherpste prijzen van disposables en verpakkingsmateriaal bieden in de Benelux voor kwalitatief hoogwaardige wegwerp artikelen. 1 Adres voor alles: hygiëne, zakken, koffiebekers, verpakkingen, disposables of drukwerk en alle bijkomende producten. Wij bieden je een ruim assortiment uit voorraad vanuit ons inmiddels 5000m2 grote magazijn!