dat is goed

dat is goed .

Snelle levering aan een meer dan aantrekkelijke prijs!

Goede service en levering Prima

Prima. Snel geleverd.

Snel levering

Was weer top

Snel geleverd.

Prima beker voor warme dranken

Perfecte bekers voor warme dranken

Snel en correct

GEWELDIG !

Mijn familie is al ruim 5 jaar op zoek naar de grote rollen plakband en via uw bedrijf heb ik deze rollen ( 2 ) gevonden en de rollen zijn met vreugde ontvangen /perfect en in gebruik nu.

Beloof niet wat je niet waar kunt maken!

Op de website adverteren met voor 13.00 uur bestellen is volgende dag in huis. Dit komen jullie vaker niet na zonder even te berichten dat er vertraging is. Wij hebben voor niks zitten wachten en zitten nu zonder verpakking.

snel en goed levering

pakketten waren geleverd op de aangegeven levertijd geen lange wachttijd en dat is iets wat ik wel belangrijk vind

goed product voor scherpe prijs

nette prijs en snel geleverd!

De communicatie betreffende de leveringsdag en tijdstip was zeer praktisch en juist. Het geleverde materiaal was netjes verpakt en met zorg afgeleverd. Ben zeer tevreden

Gemakkelijk besteld en snel geleverd

In een woord geweldig

Zijn zeer tevreden voor de geleverde goederen

Toppie

Duidelijk

Snel geleverd, goed verpakt

Producten waren snel geleverd en goed verpakt.

Prima webshop

Producten zijn precies wat ik er van verwachtte. Ook de telefonische info die ik van de klantenservice kreeg was uitermate duidelijk en ik werd bijzonder vriendelijk te woord gestaan en zeer snelle levering. Kortom een webshop naar mijn hart met ouderwetse service.

Zo snel als het besteld was, zo snel was ook de levering. Top

Snelle levering en prima kwaliteit

Bestel zeker de volgende x weer bij dit bedrijf

Precies goed mooie kleur!

Heb nog niet gebruikt dus kan er niet zoveel over zeggen

Snel geleverd voor een goede prijs

Groot assortiment Snel geleverd voor een goede prijs

Netjes, vlug geleverd en goede prijs

Over Disposable Discounter

Dé groothandel in disposables tegen de allerlaagste prijs! Disposable Discounter levert betrouwbare kwaliteit en vaak heb je de bestelling al de volgende dag in huis, zelfs op zaterdag! Door erg groot in te kopen en te werken met een efficiënt en uniek systeem kunnen wij jou de allerscherpste prijzen van disposables en verpakkingsmateriaal bieden in de Benelux voor kwalitatief hoogwaardige wegwerp artikelen. 1 Adres voor alles: hygiëne, zakken, koffiebekers, verpakkingen, disposables of drukwerk en alle bijkomende producten. Wij bieden je een ruim assortiment uit voorraad vanuit ons inmiddels 5000m2 grote magazijn!