uitstekende service

Prijs kwaliteit top en snelle levering

Super goed en snel geleverd..

Super goed en snel geleverd

Houden zich aan afspraak

prima!

Levering op tijd, alles in orde

Medewerkers waren erg behulpzaam en hebben prima product angeboden

Als dan alles anders gaat dan voorheen is het heel fijn dat medewerkers je gewoon te woord staan en behulpzaam zijn bij het vinden van een alternatief product voor iets wat voorheen goed beviel maar niet meer wordt geleverd. En dit alternatief bevalt goed.

Betrouwbaar en snel!

Super geregeld. Ging wat mis in adressering. Gewoon opnieuw bestellen en toch nog op tijd geleverd. En creditering binnen 2 dagen terug. Zeer tevreden over jullie service!

snel

vlugge levering en goede kwalitijd

Goede kwaliteit en super snel geleverd.

Goede kwaliteit en super snel geleverd.

Was snel bezorgd

Was snel bezorgd en goed verpakt

Vlotte, feilloze levering

vlotte bestelling en levering en goeie producten

vlotte bestelling en levering en goeie producten

Zeer snelle levering

Maandag besteld, Dinsdag avond in huis.

Nette prijs en snelle levering!

Heel moeilijk om bestelling te plaatsen

Beste, Wij bestellen regelmatig als horecabedrijf in Duitsland maar wat een RAMP!! Er is altijd wel wat……… echt moedeloos en verdrietig wordt je er van. Je bent een hele middag verder. In de chat wordt je ook niet wijzer. Het werkt gewoon op een hele onlogische manier! Het is dat jullie 1 vd goedkoopste zijn anders waren we allang weg!

Top service en precies zoals ik het wilde

moelijk te vinden product jullie hadden het

Na een zoektocht op het web bij jullie uitgekomen. Het product was op voorraad en snel verzonden. afhandeling prima. dus een tevreden klant.

Als verwacht

Vlot. Correcte prijs.

Zeer mooi de lampjes en heel handig

Zeer mooie sfeerlamjes om op te laden geweldig

Ben zeer tevreden.

Correct geleverd

Top snelle en goede service

Wat op de website staat klopt 1000 procent snelle afhandelijg

zeer tevreden

snelle levering ! top !

Over Disposable Discounter

Dé groothandel in disposables tegen de allerlaagste prijs! Disposable Discounter levert betrouwbare kwaliteit en vaak heb je de bestelling al de volgende dag in huis, zelfs op zaterdag! Door erg groot in te kopen en te werken met een efficiënt en uniek systeem kunnen wij jou de allerscherpste prijzen van disposables en verpakkingsmateriaal bieden in de Benelux voor kwalitatief hoogwaardige wegwerp artikelen. 1 Adres voor alles: hygiëne, zakken, koffiebekers, verpakkingen, disposables of drukwerk en alle bijkomende producten. Wij bieden je een ruim assortiment uit voorraad vanuit ons inmiddels 5000m2 grote magazijn!