Mooie prijs snelle levering

Prijs is lager dan het gemiddelde en hebben een snelle levering

Eerste bestelling, en meteen een aanrader!

Mijn eerste bestelling bij deze webshop was meteen een schot in de roos. Zowel de bestelprocedure, als de verzending, en het product...... totaal nergens iets op aan te merken. Ware alle webshops maar zo! Ook de verzending met PostNL verliep (zoals gewoonlijk) optimaal.

Snelle bezorging

Ben erg tevreden. Zo ook voor de snelle bezorging.

De juiste bakjes en strak op tijd geleverd.

Top bekers.

Graag volgende keer wel op het juiste adres afleveren, bij VB Cars!

Afspraak is afspraak

Steeds weer goede kwaliteit en scherpe prijs. Kijk niet eens meer naar een andere site voor de producten die ik nodig heb.

top kwaliteit

Mooie duurzame producten !

prima levering en prima spul

oke

Zeer snelle levering zeer tevreden

Goed en snel geleverd

Goed en snel geleverd

Keurig verpakt, op tijd ontvangen!

Voor de 1e keer besteld, keurig volgens planning geleverd. Zeer tevreden.

Snel en goed

Snel en goed!

Prima.

Alle bestelde artikelen keurig geleverd op de afgesproken dag.

Snelle verzending goed verpakt !

Nadat we de bestelling op de overzichtelijke website besteld hadden, mochten we deze de volgende werkdag al ontvangen. Alles netjes en goed verpakt. Top bedrijf

prima en snel geleverd!

Er zijn weinig leveranciers die producten ook in kleine aantallen aan particulieren aanbieden. Disposable Discounter doet dat! Super!

Netjes geleverd zoals afgesproken

Voor eerste bestelling perfecte

Zeer vlotte bezorging

Prima spul alleen de doos waarin t verpakt zit ruikt een beetje vies.

Volgens het boekje

Prima product en prettige prijs, vlot geleverd. Zoals we het graag zien :-)

Snelle levering en kunnen gelukkig nog plastic bekers leveren

Topservice

Snelle topservice

Snel en goed

In 1 woord, SUPER.

Complimenten

Over Disposable Discounter

Dé groothandel in disposables tegen de allerlaagste prijs! Disposable Discounter levert betrouwbare kwaliteit en vaak heb je de bestelling al de volgende dag in huis, zelfs op zaterdag! Door erg groot in te kopen en te werken met een efficiënt en uniek systeem kunnen wij jou de allerscherpste prijzen van disposables en verpakkingsmateriaal bieden in de Benelux voor kwalitatief hoogwaardige wegwerp artikelen. 1 Adres voor alles: hygiëne, zakken, koffiebekers, verpakkingen, disposables of drukwerk en alle bijkomende producten. Wij bieden je een ruim assortiment uit voorraad vanuit ons inmiddels 5000m2 grote magazijn!