De bestelde artikelen zijn volkomen naar wens.

dikke Prima!

Snel en goed geleverd!

Eerste aanloop

Super vlotte website , opvolging en levering. Dat de prijzen ook goed zijn dat neem je graag mee De prijs voor shipping is aan de hoge kant

vlot geleverd wat ik besteld had

vlot geleverd wat ik besteld had

service est très bien

Bonjour, il faut faire la livraison gratuite à partir d'un certain montant comme sur la plus grande partie des sites. Si non, le service est très bien. Cordialement.

Super goed product en snel!

Super snelle levering en een goed product!

Was top

Bestelling doordeweeks geplaatst, volgende dag al binnen. Alleen een minpuntje: bij een bestelling klopte het aantal product niet ( te weinig ontvangen).

Snelle levering en een uitstekende kwaliteit

product verrassend beter

Boven verwachting was het product..

Vlugge levering

Helemaal tevreden

Uiteraard beveel ik jullie aan snelle verzending en op tijd bezorgd.

Super service! Top kwaliteit

Fijne snelle service. Top kwaliteit voor een zeer nette prijs! Hier gaan wij vaker bestellen!

Prima voorverzorgd. Snel en netjes verzonden

Was TOP!

X

top

Keurige snelle levering.

Super snelle levering en alles perfect in orde!

Super snel geleverd en alles dik in orde! Heel tevreden klant!

Heel snel

Uitstekend snel afgeleverd en goed kwalitijd

zeer snelle levering en perfecte verpakking gewoon opie topie

!!!!

Uitmuntende service met kwaliteitsvolle producten

* snelle Feedback op mijn gestelde vraag * Overzichtelijke webshop * Verzendkosten op maat van de bestelling is zeker een pro * Zeer snel geleverd * De bestelde producten zijn kwaliteitsvol en identiek aan de afgebeelde producten op de webshop

Goed, snel en goede prijs

Bestelling ging makkelijk, levering erg snel naar België, netjes verpakt.

Over Disposable Discounter

Dé groothandel in disposables tegen de allerlaagste prijs! Disposable Discounter levert betrouwbare kwaliteit en vaak heb je de bestelling al de volgende dag in huis, zelfs op zaterdag! Door erg groot in te kopen en te werken met een efficiënt en uniek systeem kunnen wij jou de allerscherpste prijzen van disposables en verpakkingsmateriaal bieden in de Benelux voor kwalitatief hoogwaardige wegwerp artikelen. 1 Adres voor alles: hygiëne, zakken, koffiebekers, verpakkingen, disposables of drukwerk en alle bijkomende producten. Wij bieden je een ruim assortiment uit voorraad vanuit ons inmiddels 5000m2 grote magazijn!