Snelle levering. Groot assortiment.

Super snelle levering.

Lekker snel in huis en fijne prijzen.

Product als verwacht

Product als verwacht, Snelle en correcte levering

Goed!

Goed verpakt, snel verzonden.

toegestaan

De mondkapjes zijn precies wat ik moest hebben. Ze werden goedgekeurd door de zorg.

Een keer, nooit weer

Moest tape hebben omdat mijn huidige leverancier dicht is vanwege de lockdown. Wat een slechte bestelervaring. Verzendkosten nergens duidelijk, pas in stap 2. Worden zogenaamd aangepast op volume, maar is gewoon een extra manier om geld te verdienen. Vervolgens is aantallen aanpassen echt niet makkelijk. Daarna wil je betalen, geeft het bestelproces steeds de error dat het adres niet klopt. Poh wat slecht.

alles netjes, perfecte leverancier 10/10

tegenvaller

kartonnen tray met deksel is een regelrechte ramp. moeilijke en langdurige handelingen om het deksel op de tray te krijgen om uiteindelijk de tray niet af te sluiten. deksel komt steeds los en valt eraf. de leverings service was daarentegen picco bello.

Producten zoals beschreven

Snelle levering en producten zoals beschreven, top!

precies zoals verwacht en snel

prima , product zoals omschreven en snelle levering

Snelle service goede prijs

Online opgezocht en eerste keer besteld. Snelle service en goede prijsstelling.

Prima dozen

Snel geleverd en prima kwaliteit!

Apparaat voldoet

Echter het instellen van het programma zou ook duidelijk in het Nederlands moeten Deze omschrijving die er nu bij zit is te beperkt

zeer tevreden

prima producten en een prima prijs!

Offerte vragen was onmogelijk

Een offerte vooraf voor grotere afname was onmogelijk en dat vind ik een tekortkoming..

Meest vriendelijke klantenservice ooit

Aan de service wordt veel aandacht besteed. Er word tijd voor je genomen en mee gedacht. Bestelling werd keurig en op tijd geleverd. Producten naar verwachting.

super snel

goed product voor een goede prijs.

Snel en correct geleverd.

Hoeft van mij niet in zo’n onnodig grote doos

Super service en een hele snelle levering. Ik ben heel tevreden

Tevreden omdat ik uitleggen gekregen van mijn schoonzus

jammer dat er niets van beschrijving bij zat in het Nederlands er zat trouwens niets-bijdragende.!!!

snel, betrouwbaar

TOP

Snel

Makkelijk te bestellen, heldere website, snel geleverd

Dit was mijn eerste bestelling ooit bij Disposable Discounter. De heldere website maakte het proces makkelijk. Vanwege het niet op voorraad zijn van mijn product werd me aangeboden om een seintje te krijgen bij beschikbaarheid. Dat werkte heel goed. De levering was snel en op de afgesproken tijd in huis.

Volgens verwachting

No comments, product na verwachting en op tijd geleverd

Over Disposable Discounter

Dé groothandel in disposables tegen de allerlaagste prijs! Disposable Discounter levert betrouwbare kwaliteit en vaak heb je de bestelling al de volgende dag in huis, zelfs op zaterdag! Door erg groot in te kopen en te werken met een efficiënt en uniek systeem kunnen wij jou de allerscherpste prijzen van disposables en verpakkingsmateriaal bieden in de Benelux voor kwalitatief hoogwaardige wegwerp artikelen. 1 Adres voor alles: hygiëne, zakken, koffiebekers, verpakkingen, disposables of drukwerk en alle bijkomende producten. Wij bieden je een ruim assortiment uit voorraad vanuit ons inmiddels 5000m2 grote magazijn!