oke

oke

makkelijk bestellen, snel geleverd, goede kwaliteit

Ik zocht naar eco-koffiebekers. Makkelijk te vinden op de site, goede omschrijving, makkelijk bestellen en snel geleverd. Enige minpuntje is dat ik het niet kon laten afleveren op een ophaalpunt. Ik ben zelfstandig ondernemer, werk vanuit huis en voor het afleveren moet je thuis zijn. En dat kan ik niet altijd garanderen. Ook lastig omdat Transmission een bericht stuurde (begrijpelijk in deze covid tijd) dat het afgeleverd zou worden en het bleek toch niet geladen te zijn en werd een dag uitgesteld.

Fijn en snel!

Snel in levering en goede producten!

Gewoon goed.

Goed.

Ik werd netjes door de bezorger op mijn mobiel gebeld omdat er niemand thuis was. Top service

gewoon top

het is makkeljk als je met een verbouwing zit en geen keuken hebt. gewoon top

Prima service en het was er snel

Product zoals beloofd

Minpuntje, paar dagen later pas mijn zending binnen ipv de volgende dag zoals ze beloven

snel correct en goedkoop

Heel goed geholpen, snel antwoord, mooie aanbieding en de dag erna al in huis, top!! (zelfs bij sneeuw en slechte wegen!)

mooi

prijzen beter bij bulk graag

Lekker snel, keurig afgeleverd

Gewoon bestellen is het advies. Deze week weer.

snel gelevert

perfect

Veel te hoge verzendkosten a 9 euro! Zelfs hoger dan sommige produkten zelf!

Vergeten een afstandsbediening toe te voegen aan mijn bestelling van ruim 100 euro (!) LED-lampjes. Afstandsbediening kost 7 euro, de verzendkosten 9 euro. Er viel niks te regelen met Disposable Discounter; die gaat me dus weer 16 euro kosten, niet netjes! Zeker niet omdat het niet vermeld staat op de site dat die niet bij de set zit en je er op moeten letten die apart in je winkelwagen te gooien! Dit is absoluut niet klantvriendelijk dus van mij een dikke "nee"

Kan beter (is meer een roep om een optie in te bouwen)

Bestelling gedaan rond middernacht. Bepaalde items waren toen niet leverbaar. Zag dat in de ochtend het wel weer leverbaar was. Klantenservice zie dat er geen optie was om een order aan te passen. Jammer, want zo jaagt men de bezorgkosten van klanten omhoog (heb gecheckt dat kosten gelijk bleven met of zonder de ontbrekende items). Ik heb begrip voor het streven naar snelheid, maar een klant zou een bestelling moeten kunnen aanpassen kort na het invoeren van een order (mits het pakket nog niet in order is gemaakt) is mijn mening.

Snel en verzorgd.

Snel geleverd, goede kwaliteit.

Bestelling kwam netjes en op tijd binnen!

Netjes

Aanrader! Ik ben superblij met de tijdlevering toppie!

Snel en correct. Meer woorden zijn niet nodig.

Excellent items

Easy to use website, excellent shopping experience. Very pleased.

Keurig

Keurig

Top service en snelle nette aflevering, spullen waren goed verpakt.

Perfect product

snel geleverd, geheel volgens verwachting

snel geleverd, geheel volgens verwachting

Van snelle service naar onbetrouwbare service

Heb meerdere malen besteld bij dit bedrijf, enorm geschrokken van de snelle levering, uitzonderlijk voor mijn laatste bestelling: op de site staat heeeeel duidelijk “op voorraad”. Grote bestelling gedaan. Nu een lange tijd aan het wachten, ik heb een horeca zaak draaiende te houden. Geen gehoor via e-mail of tel contact, via chat krijg ik enkel “helaas” als antwoord te lezen. Ik wacht nog steeds op mijn bestelling en schrijf dit bedrijf nog niet af want de producten zijn van goede kwaliteit. Bestel beter kleiner, dan ontvang je sneller dan groter en veel langer wachtend, heeft volgens mij te maken met de vaste leveringskost van 13.73eur. Als je een verkeerde combo maakt van je bestelling betaal je gelijk 2x of 3x zoveel verzendkosten dus ZIE UIT!

Over Disposable Discounter

Dé groothandel in disposables tegen de allerlaagste prijs! Disposable Discounter levert betrouwbare kwaliteit en vaak heb je de bestelling al de volgende dag in huis, zelfs op zaterdag! Door erg groot in te kopen en te werken met een efficiënt en uniek systeem kunnen wij jou de allerscherpste prijzen van disposables en verpakkingsmateriaal bieden in de Benelux voor kwalitatief hoogwaardige wegwerp artikelen. 1 Adres voor alles: hygiëne, zakken, koffiebekers, verpakkingen, disposables of drukwerk en alle bijkomende producten. Wij bieden je een ruim assortiment uit voorraad vanuit ons inmiddels 5000m2 grote magazijn!