Toen het wel op voorraad was, snel geleverd

Snel geleverd, goede prijs!

Savonds besteld, dag erna binnen, en dat rond de kerst

Snelle levering!

Ondanks kerst en oud en nieuw snelle levering

snel en zorgvuldig

super snel en zorgvuldig verwerkt!

Ben heel blij met de zakjes!

Geweldig!

Supersnel geleverd. Kwalitatief materiaal.

Goeie verpakkings tape !!

Goeie verpakkings tape !! Plakt super en breekt niet zomaar bvb halverwege, sterk spul , zeer tevreden !!

Goed en snel

Toch vaker bestellen want het beval goed.

Goed en snel alleen kunnen jullie we wat minder papier gebruiken was een grote doos voor twee kleine doosje

Was top alleen jammer dat het in een extra en een hele grote doos zat

Redelijk tevreden

Ik ben in zover te spreken. Behalve de verzendkosten vond ik er hoog. Bij de advertentie staat €6.95. Bij het afrekenen moest is iet betalen van €9.25. Beetje vreemd toch? Groet Annemieke Tolk

Supersnelle levering!

Binnen drie dagen had ik mijn bestelling binnen. Echt top!

goede service

goede service en goede prijzen

snel geleverd

Super snelle bezorging!

Super snelle bezorging!

Waardeloos bedrijf.

Als restaurant iets willen bestellen, voor 13 uur besteld, morgen in huis, was hun devies... Maar, begrijpelijk, door Corona lockdown hebben pakketbezorgers het druk, gevraagd of we het dan kunnen ophalen.... om na 3 x 40 minuten in de wacht te hebben gestaan te horen te krijgen van een vreselijk arrogante dame aan de telefoon dat er niets kan worden afgehaald en dat er niets meer geleverd worst voor de Kerst..... zet t op de website en neem vriendelijke en behulpzame binnendienstmedewerksters aan! Wij als restaurants hebben al moeite genoeg om te overleven en kunnen anderhalf in de wacht staan missen als kiespijn! Evenals Uw bedrijf!

Hygiënische

Snel geleverd, handschoenen zijn sterk gaan niet stuk.

Snelle levering zoals verwacht

Snel en juist uitgeleverd

Zie bovem

Snelle levering en tassen zoals verwacht

Total zufrieden

Alles zoals beloofd

Kon mijn bestelling meteen de volgende ochtend afhalen. Corona regels werden goed in acht genomen.

X

X

Over Disposable Discounter

Dé groothandel in disposables tegen de allerlaagste prijs! Disposable Discounter levert betrouwbare kwaliteit en vaak heb je de bestelling al de volgende dag in huis, zelfs op zaterdag! Door erg groot in te kopen en te werken met een efficiënt en uniek systeem kunnen wij jou de allerscherpste prijzen van disposables en verpakkingsmateriaal bieden in de Benelux voor kwalitatief hoogwaardige wegwerp artikelen. 1 Adres voor alles: hygiëne, zakken, koffiebekers, verpakkingen, disposables of drukwerk en alle bijkomende producten. Wij bieden je een ruim assortiment uit voorraad vanuit ons inmiddels 5000m2 grote magazijn!