super service denken goed mee

Bestelling is snel binnen. Als iets niet op voorraad is kun je via een automatisch bericht op de hoogte worden gebracht als het product weer voorradig is.

Snel en correct verzorgd

prima, vlot bezorgd

Prima materiaal en vlot bezorgd

Helemaal goed

Product in goede staat ontvangen, zoals ik besteld had. Helemaal tevreden

Mooi duurzame tasjes

Mooi product, duurzaam en vlotte levering!

Mooie site, toegankelijk, geen gedoe, snelle levering, tussentijdse updates. Top!

Heel goed! Dank

Snel en professioneel

Snelle levering, dat is wat je wil als ondernemer. Top!

Altijd netjes en op tijd geleverd

Gewoon een goed bedrijf.

Gewoon goed

prima afgeleverd en goed spul

goed afgehandeld

Xxxxxxxxxx

Goed product; snelle levering

Ik was op zoek naar cellofaan, voor gebruik in de keuken. En graag geperforeerd... Korte zoekslag op internet en Disposable Discounter had het in voorraad. Twee dagen later had ik mijn bestelling binnen en het is precies het cellofaan waar ik naar op zoek was; makkelijk af te scheuren door perforatie en 'sticky', zodat het goed over een schaal te plakken is.

Snelle levering goede service

Mijn bestelling was netjes verpakt alles was volgens verwachting.

heel goede kwaliteit

super product, goede prijs-kwaliteit

Goed tevreden

Goed, tevreden afgehandeld, netjes

Prima kwaliteit, snelle levering

Prima kwaliteit pp bier bekers.

Uitstekend kwaliteit

Bestelde 5 cm rond en 6 cm hoog is precies wat ik wilde

Eerdere bestellingen bij andere leveranciers bleken niet te zijn wat zij beloofde. Bij deze firma Disposable is alles zo als ze op de web pagina vermelden. Ook de telefonische ondersteuning/voorlichting is simpel en duidelijk. Eerlijke firma en snelle levering.. Dank dank.!!

snel en betaalbaar

snel en betaalbaar

Top alles snel geleverd

Bestelling was de volgende werkdag in huis erg snel en fijn. Sommige producten waren niet op voorraad maar er waren voldoende alternatieven. De producten waren goed verpakt. Wel jammer dat de verzendkosten wat aan de hoge kant zijn bij andere webshops is dit aanzienlijk lager.

goeie ervaring

De levering werd vlug geleverd, de volgende dag al, top, alleen jammer dat niet alle handschoenen op voorraad waren, maar verder geen problemen gehad met bestellen of wat dan ook.

Snelle en nette levering.

ja

ook ja

Over Disposable Discounter

Dé groothandel in disposables tegen de allerlaagste prijs! Disposable Discounter levert betrouwbare kwaliteit en vaak heb je de bestelling al de volgende dag in huis, zelfs op zaterdag! Door erg groot in te kopen en te werken met een efficiënt en uniek systeem kunnen wij jou de allerscherpste prijzen van disposables en verpakkingsmateriaal bieden in de Benelux voor kwalitatief hoogwaardige wegwerp artikelen. 1 Adres voor alles: hygiëne, zakken, koffiebekers, verpakkingen, disposables of drukwerk en alle bijkomende producten. Wij bieden je een ruim assortiment uit voorraad vanuit ons inmiddels 5000m2 grote magazijn!