Eindelijk gevonden!

Makkelijk bestellen en snel bezorgd

Zzzzzxz

Bellen en het product staat al klaar!

Super ondanks secties waar we inzitten snel geleverd !!

Goed verpakt en snel geleverd.

zeer tevreden

ik kom zeker bij jullie terug

Prima geschikt voor het door ons beoogde 1-malige gebruik. Wel relatief dunne kwaliteit.

goede service

via chat werd ik goed geholpen. bestelling was snel geplaatst en snel geleverd.

Mijn bestelling keurig binnen gekregen duurde helaas 1 week maar toch tevreden!⁰

zeer goede service en uitstekend produkt

Heel snelle en correcte levering!

Snelle levering en product voldoet aan de verwachtingen

Precies wat ik me er van had voorgesteld. De flesjes (100 stuks 250ml) zijn erg handig en makkelijk in gebruik. Ik ga hier zeker meer bestellen en ook andere producten.

correcte levering en topproduct

De papieren handdoeken absorberen uitstekend het water op je handen en zijn dus een topaankoop.

Snel en kwalitatief uitstekend

Voor het eerst hier besteld. Kwaliteit van producten was zeer goed en de levering was snel. Net wat we nodig hebben in deze tijd!

Geweldig.

Oke

levering was heel snel ! TOP!

het was mijn eerste bestelling en dat ging wat moeilijker maar ik was aangenaam verrast door de wel zéér snelle levering; jullie hebben er een klant bij!

Best tevreden

Bestelling geplaatst via de website en relatief snel de goederen ontvangen. Spijtig genoeg onbeheerd aan de voordeur achtergelaten. Na het plaatsen van de bestelling kon ik op de webshop ook geen gegevens terug vinden van mijn bestelling

Prima, zeer tevreden

Snelle levering, prima kwaliteit

Ondanks vertraging toch snel geleverd en de artikelen precies waar ik op gehoopt had

Zie bovenstaande zin!

Goede en snelle service

Goede en snelle service

Goederen besteld en afgeleverd conform afspraak . GEEN achteraf mailtjes NA bestelling van " helaas is het artikel niet op voorraad" wat ik steeds vaker tegenkom.

Goedkoop en snel.

Artikelen waren goedkoop, waardoor de toch wel iets duurdere verzend kosten in het niets vallen!

Over Disposable Discounter

Dé groothandel in disposables tegen de allerlaagste prijs! Disposable Discounter levert betrouwbare kwaliteit en vaak heb je de bestelling al de volgende dag in huis, zelfs op zaterdag! Door erg groot in te kopen en te werken met een efficiënt en uniek systeem kunnen wij jou de allerscherpste prijzen van disposables en verpakkingsmateriaal bieden in de Benelux voor kwalitatief hoogwaardige wegwerp artikelen. 1 Adres voor alles: hygiëne, zakken, koffiebekers, verpakkingen, disposables of drukwerk en alle bijkomende producten. Wij bieden je een ruim assortiment uit voorraad vanuit ons inmiddels 5000m2 grote magazijn!