Vlug en goed en goedkoop t.o.v een garage

Helemaal wat ik verwacht had

Tevreden . Correct geleverd.

Tevreden goede swrvice .en op tijd geleverd. DANK U WEL

Prima verpakt, prijs/kwaliteit in orde.

Aantal producten besteld, prijs/kwaliteit is prima in orde. Enige kleine teleurstelling (waardoor niet alles in 1 keer besteld kon worden) is dat niet alles op voorraad is/komt door de 'corona crisis'. Hierdoor wachten we wel erg lang op bepaalde producten (Tork).

was goed en netjes bezorgd

was goed en netjes bezorgd

Snelle en correcte levering

Duidelijke website.

Snel en compleet

Keurig geregeld en netjes verpakt.

Snelle levering top!

Was top

mijn bestelling is netjes en snel geleverd

Uiterst snelle levering

Vlotte bestelling aan goede prijs en zeer snelle verzorgde levering

Snelle levering en prima prijs.

Snel bezorgd

Keurig vepakt

Prima product, snel geleverd, goede prijs

Op zoektocht naar goede mondmaskers met keurmerk, deze bij Disposable Discounter kunnen bestellen. Goed product en goede afhandeling.

Snelle levering keurig kan niet anders zeggen

prima service

goeie service, goeie bereikbaarheid, je krijgt wat je vraagt

snel en goed

Snel en wederom goed

Super snel en prima bezorgd.. Erg tevreden..

Makkelijk en snel

Besteld om zelf op te halen. Kon binnen 2 uur terecht. Goede service op locatie en duidelijke richtlijnen omtrent de COVID maatregelen.

Snel en goed

Heldere website, vlotte bezorging.

Heldere website, steeds meer artikelen. Vlotte bezorging. Handig dat jullie tape erop zit. Weet je ongeveer wat erin zit.

Goed en zonder problemen

Alles dik in orde :)

volgende dag netjes bezorgd

heel fijn

Helemaal goed geleverd

Precies wat ik zocht

Over Disposable Discounter

Dé groothandel in disposables tegen de allerlaagste prijs! Disposable Discounter levert betrouwbare kwaliteit en vaak heb je de bestelling al de volgende dag in huis, zelfs op zaterdag! Door erg groot in te kopen en te werken met een efficiënt en uniek systeem kunnen wij jou de allerscherpste prijzen van disposables en verpakkingsmateriaal bieden in de Benelux voor kwalitatief hoogwaardige wegwerp artikelen. 1 Adres voor alles: hygiëne, zakken, koffiebekers, verpakkingen, disposables of drukwerk en alle bijkomende producten. Wij bieden je een ruim assortiment uit voorraad vanuit ons inmiddels 5000m2 grote magazijn!