all good

geleverd als besteld en snel.

Een goed en milieuvriendelijke rietje

Prima product, snel geleverd

Papieren placemats ivm corona-hygiëne bevallen prima. Snel geleverd en betaling achteraf mogelijk

Goed product

Snelle levering en het product voldoet aan de verwachting.

Precies op maat

Top geregeld prima

supersnel, niet duur, en precies wat ik wilde

's avonds besteld en de andere dag al in huis. wegwerpbekers die ik nergens meer kan kopen, gelijk maar roerstaafjes en lepeltjes gekocht, kan ik voorlopig vooruit

prima!

Producten zijn goedkoop, verzendkosten wel pittig. Snel geleverd. Alle artikelen zaten los in een vrij grote doos, (zonder bescherming). Gelukkig zijn alle artikelen goed aangekomen.

A quick delivery.

I did not think I could still get old cleanig tabs that I once bought in a past. Was positively surprised.

Snelle levering. Duidelijke klantenservice

Zie de 5 sterren

Idem

Keurig en snel antwoord op mijn vragen achteraf

Correct en klantvriendelijk

Snelle levering en goede kwaliteit producten

Mooie overzichtelijke website, duidelijke foto’s van producten en goede prijs/kwaliteit. Producten werden snel geleverd

Prima shop

Uitgebreid assortiment, snelle levering Verzendkosten zijn alleen niet meer van deze tijd

perfect

levering zoals afgesproken en zeer goed geholpen met probleempje via chat top

erg blij mee ideaal voor feestjes en ook vvoor spullen onderweg in de auto als je veel voor je werk op de weg zit. Hier kom ik zeker terug, niet alleen om het grote aanboden ruime keuze, maar ook voor de goede service!

Product als aangegeven Product snel verzonden Product goed verpakt Dank voor uw snelle levering. Diana Gommers 06-50 88 88 20 [email protected] aloevooru.flp.com

Prima leverind

Snel en correct

top

Goed en snel

Voldoet aan wat ze zeggen

Keurig verpakt en op tijd bezorgd, product ook goed

Slechte kwaliteit

Heb hier van de week voorraadje knijpflesjes besteld van 720ml.. Dacht mooi prijsje, echter passen de doppen er niet goed op, waardoor er als ik meer dan géén druk op zet, de dop eraf vliegt of de vloeistof die erin zit gewoon tussen het schroef gedeelte eruit loopt

Snel geleverd. Goed product

Best Service

Nitril handschoenen besteld, binnen 2 dagen geleverd tegen een goede prijs

Over Disposable Discounter

Dé groothandel in disposables tegen de allerlaagste prijs! Disposable Discounter levert betrouwbare kwaliteit en vaak heb je de bestelling al de volgende dag in huis, zelfs op zaterdag! Door erg groot in te kopen en te werken met een efficiënt en uniek systeem kunnen wij jou de allerscherpste prijzen van disposables en verpakkingsmateriaal bieden in de Benelux voor kwalitatief hoogwaardige wegwerp artikelen. 1 Adres voor alles: hygiëne, zakken, koffiebekers, verpakkingen, disposables of drukwerk en alle bijkomende producten. Wij bieden je een ruim assortiment uit voorraad vanuit ons inmiddels 5000m2 grote magazijn!