Prima verlopen

Bestelling en leveren ging zoals verwacht, verliep snel en goed :-)

Snelle service, uitstekende kwaliteit goederen

Vandaag besteld, morgen in huis. Wegwerpartikelen en tassen zijn stevig.

Voldoende

Snel goed en niet duur

Snelle levering en goed product

Snelle service en een goed product

snel account met betalingstermijn geregeld en snel geleverd

Jammer, dat mijn inbox gelijk zoveel aanbiedingen krijgt, dat heb ik liever niet.

Snelle en goede service. optijd binnen en voordelige prijs

Bestelling was gemakkelijk via de website, Artikelen waren in vergelijking met andere websites goedkoop daardoor was mijn keuze op de Disposable Discounter gevallen. Artikelen waren optijd binnen Goede en snelle service

Top.

Zien, kopen en op tijd ontvangen. Snelle service. Topppp

snelle service

Snelle service en goed verpakt top

Goed.

Snelle levering en niet duur.

Niets ontvangen

Geen bestelling binnen gekregen. Zou afgeleverd zijn bij mij thuis, er is getekend, maar niet door mij. Ik woon alleen. Pakket verdwenen...

Geen klantenservice

Online besteld, via invulformulier nog eens extra bij opmerkingen duidelijk het juiste leveradres genoteerd. Toch geleverd bij factuuradres waar niemand aanwezig was die week. Zending retour (!!!) gestuurd en niet meer opnieuw aangeboden. Na 3 mails heen en weer moest ik opnieuw bestellen om uiteindelijk dus 10 dagen na 1e bestelling pas mijn product geleverd te krijgen. Geld van 1e bestelling nu na 14 dagen nog altijd niet retour gehad......

snelle en vakkundige levering

alles liep zoals aangegeven en verwacht. aanrader dus !

Snel bedrijf doet wat het beloofd.

Het bestelproces is eenvoudig. De bestelbevestiging ontving ik niet automatisch, dus met de klantenservice gebeld. Ik werd vriendelijk te woord gestaan en erg goed geholpen. Mijn bestelling werd dezelfde dag nog verzonden en was zowaar de volgende dag al binnen!! Al met al ben ik erg tevreden!

Snelle levering en goede follow up bij (tijdelijk) uitverkochte artikelen

Snelle bezorging en super klantenservice.

Top producten en snel geleverd.

Snelle perfecte levering

Bestellen ging makkelijk en werd snel geleverd

Heel correct en Snelle levering

Prima ervaring keurig bezorgt alles goed verpakt we gaan vaker zaken doen.

Zie hierboven

1 probleem maar

Kan enkel niet inloggen zijnde reeds klant en iedere keer wederom gegevens invullen. Anders geen enkele probleem. Bedankt Mvg

Over Disposable Discounter

Dé groothandel in disposables tegen de allerlaagste prijs! Disposable Discounter levert betrouwbare kwaliteit en vaak heb je de bestelling al de volgende dag in huis, zelfs op zaterdag! Door erg groot in te kopen en te werken met een efficiënt en uniek systeem kunnen wij jou de allerscherpste prijzen van disposables en verpakkingsmateriaal bieden in de Benelux voor kwalitatief hoogwaardige wegwerp artikelen. 1 Adres voor alles: hygiëne, zakken, koffiebekers, verpakkingen, disposables of drukwerk en alle bijkomende producten. Wij bieden je een ruim assortiment uit voorraad vanuit ons inmiddels 5000m2 grote magazijn!