Goede service en snelle levering.

Snelle levering, prima prijs

Ik kon deze webshop niet, maar kwam ‘m tegen in Google. Het leek ons handig wat plastic bestek, glazen etc voor de vakantie achter de hand te hebben. Gezien de prijs gelijk maar wat extra besteld voor toekomstige feestjes etc. Snel geleverd, prima kwaliteit.

Goede producten, snelle levering

Veel keuze en goede producten. Super snelle levering.

Gemakkelijk

Snel geleverd, goede prijs

De bestelling is snel en netjes geleverd. We zijn zeker tevreden.

goede website en snelle levering

Perfecte bakjes ben er super blij mee

Goed bedrijf om zaken mee te doen!

Netjes afgehandeld, snel geleverd. Duim omhoog!

TOP

Prachtige afbeelding. Mooi afgewerkt.

gemakkelijk bestelle, snel geleverd en een goede prijs

Snel en goed

Helemaal top !

Snelle en nette service.

Snelle levering en product precies zoals omschreven!

Positief.

Goed en snel bezorgd

Goed en snel bezorgd

gewoon goed

vlot afgehandeld!

Zeer slechte service en frauduleus handelen

Begin april 30 stuks CE gecertificeerde FFP2 mondmaskers besteld. Schriftelijke bevestiging gevraag en gekregen, dat deze CE gecertificeerd waren met certificaat erbij. Na 4 weken(!) eindelijk bestelling ontvangen....met goedkope zeer dunne dubieuze Chineze KN95 maskers zonder CE certificering en zonder certificaat. Zonder enige uitleg of restitutie van het teveel betaalde. Inmiddels was de oorspronkelijke advertentie op hun site gewijzigd en was het originele bestelnummer van de duurdere FFP2 maskers nu gekoppeld aan de KN95 maskers. Dat deed een alarmbel afgaan. Gelukkig printscreens gemaakt bij de bestelling, dus bewijs was eenvoudig te leveren. Na bezwaar over de levering werd gezegd dat de bestelde FFP2 maskers niet geleverd werden, omdat was gebleken dat de CE certificaten vals waren. Juist hiernaar was expliciet gevraagd voor de bestelling...... Vervolgens wat gesteggel over retournering en uiteindelijk na 1 maand na retourzenden (1 dag binnen overschrijding van de wettelijke termijn) het aankoopbedrag en verzendkosten terug ontvangen nadat nogmaals 2 keer hierom gevraagd was. Dit bedrijf heeft frauduleus gehandeld met het ongevraagd en zonder overleg leveren van een ander (slechter) produkt, wellicht hopende dat de klant het niet zou opmerken of uit nood zou accepteren. Restitutie vervolgens zeer moeizaam en trainerend. Opgelucht dat het volledige bedrag na bijna 3 maanden na de besteldatum terug ontvangen is. Aangifte tegen dit bedrijf in deze zaak was zeer dichtbij.......(en nog steeds mogelijk). Een collega heeft exact hetzelfde ervaren aangezien wij tegelijk dezelfde bestelling hebben gedaan op dezelfde dag. Het is dus beslist geen incident. Bedrijf moet op haar tellen passen want zulke incidenten zullen leiden tot aangiftes en strafvervolging. Communicatie alleen via email (ook al beweren ze via telefoon bereikbaar te zijn) zorgt niet bepaald voor een goed klantvertrouwen of goede klantenservice.

Prima geholpen en zeer snelle levering

Bijna helemaal goed

Prima levering, maar 2 x verzendkosten betalen omdat het gewenste artikel niet voorradig is, vond ik niet ok.

Perfecte levering

Goede site en snelle levering

Order goed en snel geleverd.

Order in perfecte staat en snel geleverd. Zoals het hoort!

Netjes en snel

Over Disposable Discounter

Dé groothandel in disposables tegen de allerlaagste prijs! Disposable Discounter levert betrouwbare kwaliteit en vaak heb je de bestelling al de volgende dag in huis, zelfs op zaterdag! Door erg groot in te kopen en te werken met een efficiënt en uniek systeem kunnen wij jou de allerscherpste prijzen van disposables en verpakkingsmateriaal bieden in de Benelux voor kwalitatief hoogwaardige wegwerp artikelen. 1 Adres voor alles: hygiëne, zakken, koffiebekers, verpakkingen, disposables of drukwerk en alle bijkomende producten. Wij bieden je een ruim assortiment uit voorraad vanuit ons inmiddels 5000m2 grote magazijn!