Vlotte levering, goede prijs

Zonder veel prijsvergelijken snel hier uitgekomen. Bestelproces werkt matig met Safari (maar dat is geen uitzondering). Snelle levering. Bezorgkosten wel aan hoge kant

Slechte contactmogelijkheden

Telefonisch nagenoeg niet te bereiken, wordt verwezen naar de website, waar geen contactformulier te vinden is.

Een naar gevoel ivm het retourneren

We zouden graag onze bestelling retourneren. Retourneerbon aangemaakt en doorgemaild maar nog steeds geen antwoord ontvangen met uitleg hoe we dit effectuief moeten retourneren. Gebeld en gehoord dat alles op de website vermeld staat -toch niet zo eenvoudig om alles te vinden ivm het retourneren

Super service

Vlotte en keurige levering

Prima alles netjes afgeleverd

Snelle aflevering

Snelle levering!

Snelle levering, alles in lijn met afspraken.

Snelle levering, mooie aanbieding

Snel geleverd, en een mooie aanbieding

Gewoon goed

Snel geleverd, product volgens verwachting

Prima prijs, snel geleverd en product volgens verwachting

Eenvoudig bestellen en prima levering

Op de website is het overzichtelijk om te zoeken en de levering is vlot en goed.

Snelle afhandeling

Heel vlot vandaag besteld mrgn in huis met track n tracé! Perfect ik zal zeker indien nodig bij jullie bestellen

Levering volgens afspraak

Product volgens afspraak

Alles prima!!

Vlotte levering

Op dinsdag mijn bestelling gedaan en donderdag binnen. Keurig op tijd.

Betaald, geen levering, geen contact, geen support, geen serviceb

Zwakke service van een bedrijf dat veel geld vraagt voor levering maar op die manier nog meer probeert te verdienen. Betalen PostNL niet genoeg, geven kleinere formaten en gewicht door, waardoor pakketten opgesplitst worden voor levering. En 3/4 dus blijft staan. Gigantische problemen gehad met mijn bedrijf door de loze beloftes dat alles zeker zo snel mogelijk geleverd ging worden. Niet eens de moeite gedaan om de post te contacteren na herhaaldelijk te vragen.. geen oplossing, tegemoetkoming of uitleg. Enkel misleidend en de schuld ergens anders leggen. noooooit meer!

Goede prijs-kwaliteitverhouding, en spullen worden vrijwel altijd vlot verstuurd.

Super top bedrijf

Houten roerstokjes besteld en meteen de volgende dag geleverd. Met het gemak van track en trace

Goed verpakt, snelle levering

De producten zijn goede prijs kwaliteit verhouding en waren goed verpakt.

snelle service klantenservice

De klantenservice heeft mij snel en adequaat geholpen toen ik niet uit de gebruiksaanwijzing kwam. Binnen uurtje was het opgelost dankzij het meedenken van de medewerker.

Alless was top van bestellen tot bezorgen....

alleen ik moet twee keet vezend kosten betalen omdat ik heb iets vergeten om te bestellen...

heel goed bedrijf!

Snelle en correcte levering.

Alles makkelijk, snel en goed geleverd

zeer snelle levering

Geen opmerkingen, gewoon zoals het hoort

Over Disposable Discounter

Dé groothandel in disposables tegen de allerlaagste prijs! Disposable Discounter levert betrouwbare kwaliteit en vaak heb je de bestelling al de volgende dag in huis, zelfs op zaterdag! Door erg groot in te kopen en te werken met een efficiënt en uniek systeem kunnen wij jou de allerscherpste prijzen van disposables en verpakkingsmateriaal bieden in de Benelux voor kwalitatief hoogwaardige wegwerp artikelen. 1 Adres voor alles: hygiëne, zakken, koffiebekers, verpakkingen, disposables of drukwerk en alle bijkomende producten. Wij bieden je een ruim assortiment uit voorraad vanuit ons inmiddels 5000m2 grote magazijn!