Snel

Bestelling is lekker snel bezorgd en top ingepakt

Goede service, ze doen wat ze zeggen!

Naar de site, producten aanklikken,gegevens invullen, betalen en tataaa bericht ontvangen wanneer geleverd wordt

Helemaal blij!

Heerlijke vis en rijst en ik voel me helemaal in Spanje meteen

Top mooi assortiment snelle levering

Top mooi assortiment snelle levering

Snelle afhandeling

PRIMA PRODUKT.

Goede en heerlijk geurende producten

de voet- en handcreme van barbaria en de bodycreme en -lotion van Deli Plus zijn favoriet bij mij. Heerlijk! Goed smeerbaar en een heerlijke, niet opdringerige geur. Houden zo! Enige minpuntje vind ik de prijs van de verzendkosten (€ 6,95), maar ik heb het er voor over. Altijd zorgvuldig verpakt.

prima levering en super snel. en keurig op tijd.

Fijne producten, snelle levering en vriendelijke service

Geweldige Artikelen Perfecte Levering

De bestelde Flessen Nenuco waen perfect op tijd

geweldige service

ik had een foutje gemaakt met mijn bestelling. Na 1 belletje was het meteen opgelost en had ik binnen notime mijn olijfolie binnen super!

leuke shop en bezorging van dpd was snel

Fijne producten, snel geleverd

Bestel al heel wat jaren de deliplus producten. Zeer tevreden klant!

Heerlijk

De rijst is om van te smullen en heerlijk met de kruiden helemaal top!

Fijne producten

Bekende producten uit de Spaanse supermarkt. Ik koop altijd veel lekkers in Spanje maar door Corona en de drukte op Schiphol is dit toch ook een prima oplossing!

Ik mis de olive producten van de consum

Een betrouwbaar bedrijf daar hou ik van

Nette snelle service!

Super producten , snel geleverd

Super producten , snel geleverd

Prima producten, matig verpakt

Wordt erg veel plastic gebruikt. Alle flessen afzonderlijk omwikkeld. Waarschijnlijk om lekkage te voorkomen maar lijkt mij overbodig. 4-5 werkdagen standaard als verzending is veel tenzij de producten uit Spanje komen?

Snelle levering,, alles was goed.

Bestelling werd na twee dagen al bezorgt. Heel erg fijn! Een aanrader!!!!

Super service

super goed bedrijf en snel

100%goed zal weer bestellen

Fijn bedrijf met mooi assortiment.

Ik heb een snelle en goede service ervaren. Fijn dat er Spaanse producten door dit bedrijf verkocht worden. Zeker een aanrader bij familie, vrienden en bekenden.

Ik werd gebeld dat een deel van mijn bestelling wat later aan zou komen. Keurig! Ik vond dat heel netjes!

Prima bedrijf, snelle afhandeling

Ik bestel 2 x per jaar een partijtje zeep. Snelle afhandeling en netjes verzonden. Vind de verzendkosten wel aan de hoge kant bij order boven de € 25,00 Afhalen in Almere zou vopor mij ook een optie kunnen zijn.

Gemakkelijk bestellen. Snel geleverd

Televisieweg 119

1322BE Almere

0362022738

Over Supermercat.nl

Supermercat.nl levert vrijwel alle Spaanse producten rechtstreeks uit Spanje. Dankzij een goede samenwerking met onze logistieke partners zijn wij in staat om snelle levertijden, vriendelijke prijzen en de meest actuele producten aan te bieden. Ontdek ook het verschil en ervaar het échte Spanje bij Supermercat Spaanse producten, de échte & beste Spaanse winkel online.