Snelle levering.

Eergisteren besteld en nu, nog geen 2 dagen later, alles ontvangen. Goed verpakt. Product conform.

Heb al erg lang goeie ervaring met Supermercat.

Muy bueno

Rapido y bueno

Snelle bezorging, goede communicatie

snelle levering en goede side

snelle levering en overzichtelijke handeling

geweldig

Dit is wat ik miste

Snel en netjes

Alles is netjes verpakt en de levering was erg snel

Goede prijs, makkelijk bestellen, snelle levering

Product was stuk goedkoper dan bij andere online leverancier. Website is overzichtelijk en biedt de mogelijkheid om bij afhaalpunt te laten bezorgen (in mijn ervaring kan dat lang niet altijd). Levering was probleemloos en binnen drie dagen.

Perfecte site om heerlijke zeep te bestellen

Heel eenvoudig om via deze site probleemloos te bestellen. Het pakketje werd erg snel bij mij afgeleverd. Zeker aan te bevelen.

In een woord geweldig

Ben heel blij met dit produkt werkt geweldig en het was een sneller levering ik zal zeker vaker bestellen .

Supersnelle levering van een van mijn favoriete producten

Eindelijk een winkel met mijn favoriete producten, zonder dat ik naar Spanje hoef af te reizen

Super service, bijzonder snelle levering

!

Superrrrr

Snel besteld en binne 4 dagen uit spanje in venray top echt superrrr en fantastisch spul ennlekkernzacht

Prima site voor Spaanse producten

Veel keuzes, betaalbare prijzen en snelle levering

Fijne site, snelle levering

Al jaren bestellen wij hier de allerlekkerste aftersun. En naar volle tevredenheid.

Lekker snel geleverd, heerlijke geuren schoonmaak middelen

Goed en snel

Goede service en snelle levering zoals altijd, bestel hier altijd!

Goed geregeld

Heerlijke rijst en kruiden voor de paella, dat is een goed begin van het tuinfeest en alles werd ruim op tijd bezorgd.

Bestelling was snel binnen

Geweldig top service snel en Spanje ten top!

Product is correct volgens beschrijving mooi netjes verzonden snel efficiënt geweldige service, met fijne Spaanse producten.

súper tienda!

Geweldig dat ze bijna alle Spaanse producten hebben ik ben er echt blij mee! De service is zoals het hoort, vriendelijk, vakkundig en een snelle levering. Perfecto, esta tienda es la número 1 para mí. William

Zelfde spul als wat ik in mijn jeugd in Spanje gebruikte en kocht.

Super.

Snelle bezorging en producten ok.

Televisieweg 119

1322BE Almere

0362022738

Over Supermercat.nl

Supermercat.nl levert vrijwel alle Spaanse producten rechtstreeks uit Spanje. Dankzij een goede samenwerking met onze logistieke partners zijn wij in staat om snelle levertijden, vriendelijke prijzen en de meest actuele producten aan te bieden. Ontdek ook het verschil en ervaar het échte Spanje bij Supermercat Spaanse producten, de échte & beste Spaanse winkel online.