perfect bedrijf

goede service, vlotte afhandeling, goed product

Zo snel geleverd en heel goed verpakt.

Goede service binnen 2 werkdagen geleverd. Top!

Voor de 2e keer een bestelling gedaan. Zeer snelle levering, maar het belangrijkste: betrouwbaar

Alles vlot en goed geregeld

Goede snelle service

Goede snelle service

Uitstekende service

Heerlijke bodycrème van deliplus. Prettig geprijsd. Een cadeautje voor mezelf.

perfecte, snelle service

Zalf besteld en zodra die weer leverbaar was mij direct geinformeerd zodat ik snel kon bestellen. Binnen een paar dagen had ik de bestelling in huis.

geweldig

Spaans en in nederland te koop zo blij mee

Artikel was niet voorradig. Ik kreeg bericht dat het weer op voorraad was, na bestelling kreeg ik het na 3 werkdagen geleverd.

Goede prijs en snelle levering.

Super service

Product snel en naar tevredenheid ontvangen.

SUPER !!!

Super goede ervaring. Ze doen er alles aan om onze wensen te vervullen !

goed en snelle levering

Dit was onze tweede bestelling en deze gingen zeer goed

Alles zeer goed geregeld

Zeer tevreden!!!

Zeer snelle levering van het product

Heel snel het geleverde product gekregen,echt heel goed.Wij zullen zeker in de toekomst hier weer bestellen

Goede, betaalbare producten Snelle levering

Plezierige ervaring, klantvriendelijk en snelle levering

Ik ben blij dat ik uw website heb ontdekt, ik ben zeker van plan na mijn succesvol verlopen bestelling nog meer te bestellen bij Supermercat. Het meest bijzondere vond ik dat de Manager van Supermercat de moeite nam mij te assisteren bij het afwikkelen van de credit card betaling , waarna de bestelde producten snel werden geleverd.

Super snel, topers!

Geweldige snelle levering

Netjes, vriendelijk, goede overeenkomsten

Al langer klant, als er iets niet leverbaar is, eordt dit eerlijk gezegd, ze bellen even, sturen mails, nabestellingen worden zo geregeld dat er geen verzendkosten zijn, kortom ze denken met je mee. Super bedrijf.

Gewoon on-line een bestelling geplaatst.

Afhandeling snel en correct. Voor mij een prettige ervaring na wat slechtere bij anderen.

Alles precies als omschreven.

Snelle levering en fantastische producten

Goed, goedkoop en snel geleverd!

Mooie keuze. Waren gunstig geprijsd. Vlotte levering!

Super bedrijf.

Alles is snel en netjes afgeleverd

Televisieweg 119

1322BE Almere

0362022738

Over Supermercat.nl

Supermercat.nl levert vrijwel alle Spaanse producten rechtstreeks uit Spanje. Dankzij een goede samenwerking met onze logistieke partners zijn wij in staat om snelle levertijden, vriendelijke prijzen en de meest actuele producten aan te bieden. Ontdek ook het verschil en ervaar het échte Spanje bij Supermercat Spaanse producten, de échte & beste Spaanse winkel online.