altijd goed en snel

zeer goed, jammer nog geen deo stick van Tulipan Negro WASIBI

Ik ben erg tevreden.

Mijn bestelling was prima. Ik vond zelfs de artikelen er erg mooi uitzien. Ik blijf klant hoor !

De bestelling ging heel soepel en werd snel geleverd. Duidelijke site

Goede en snelle service!

Heel tevreden van supermercat.

zeer fijn

Goede service bezorging en goede prijs

Werkt echt fantastisch

Ik heb dit jaren geleden in Spanje ontdekt, heel blij dat er nu ook een gel is zag ik

Gewoon weg super, snelle levering.

Snelle keurige levering

Een snelle keurige levering. Voor herhaling vatbaar.

Perfect en snel

Voor het eerst bestel en kreeg precies wat ik wilde en zeer snel. Mijn dank .

lekkere spaanse geur van magno

Supermercat .nl goed bedrijf en snelle leverring

Super geregeld en snelle levering

Mijn bestelling is super snel verstuurd en keurig verpakt. Zal regelmatig bestellingen doen bij jullie. Ga zo door! GEWELDIG!

super producten!

Ik bestel al vele jaren bij jullie. Ik ben zeer tevreden met de zeep ,poetsmiddelen... die allemaal een zeer fijne geur hebben en zeer degelijk zijn.

Goede prijs-kwaliteitsverhouding en snelle service

Product snel gevonden op website, snelle service en aflevering, goede prijs-kwaliteitsverhouding. Kortom een tevreden klant.

Kan inte bli bättre

Suveränt och smidigt att få spanska varor direkt hem till dörren.

• Skulle du rekommendera oss? Ja

Het gaat voor ons nooit mis.

Daar we regelmatig in Spanje zijn zijn we verknocht aan Spaanse producten, dat is de reden dat we regelmatig bij Supermercat bestellen. en vallen nimmer een bult.

Goed en snel mooie producten

Kom zeker terug

De producten zijn gewoon goed.

Goede producten dus in een woord

Allemaalmgoes geregeld.

Fijn om onze vertrouwde Spaanse spulletjes online te kunnen kopen. Alleen jammer dat onze fles Nenuco lek was en we slechts een halfvolle fles hebben ontvangen. (de verpakking rook heerlijk) Misschien te hard mee gegooid, en wie dat heeft gedaan weten we niet.

Super goeie zalf voor het lichaam

Eerste maal ontdekt tijdens mijn vakantie in Mallorca. Super zacht en gebruiksvriendelijk.

super snelle service

binnen 3 dagen mijn bestelling binnen. Erg tevreden.

Mooi aanbod en snel geleverd

Goed verzorgd

Dat het een goede levering is en netjes aangekomen is

Snelle en goede aflevering

Snelle en goed aflevering en genoeg keuze.

Super service

Omdat een artikel ontbrak zijn we keurig gebeld met een alternatieve oplossing, alle artikelen worden keurig verpakt om te voorkomen dat ze tijdens het transport beschadigd worden of gaan lekken.

Televisieweg 119

1322BE Almere

0362022738

Over Supermercat.nl

Supermercat.nl levert vrijwel alle Spaanse producten rechtstreeks uit Spanje. Dankzij een goede samenwerking met onze logistieke partners zijn wij in staat om snelle levertijden, vriendelijke prijzen en de meest actuele producten aan te bieden. Ontdek ook het verschil en ervaar het échte Spanje bij Supermercat Spaanse producten, de échte & beste Spaanse winkel online.