Snel en zeer goed verpakt

Zeer snelle verzending en goed verpakt. Echter de verzendkosten te hoog, minimale kosten omlaag schroeven zou beter zijn, en zou ik zelf persoonlijk meer afnemen bij jullie zou eigenlijk zoals bij bol.com moeten zijn daar zijn de verzendkosten gratis boven de € 20,00

Duidelijke site, snelle service.

Goede producten en duidelijk omschreven. Ik had mijn bestelling snel in huis.

Site fiable sérieux

Livraison rapide et conforme à la commande

Super. Alles is goed vergaan en snel verzonden.

Zoals altijd goede service,netjes verpakt en snel geleverd.

Perfecte service, vlotte bestelling en levering. Zal zeker nog gebruik maken van jullie diensten.

Gewoon goed geregeld

Makkelijk bestellen , goede en snelle levering

Duidelijke afwerking

Correcte afhandeling tevoren aangegeven dat levering op bepaalde datum zou geschieden en dat klopte

Ik ben content!

Ik ben echt content

Goede en juiste bezorging

Goede en juiste bezorging, maar niet altijd alles op voorraad.

vlotte goede aflevering

bestelde goed verpakt en verzorgd

top

goed en betrouwbaar

Eenvoudig bestellen en fijne producten

De producten van Instituto Espagnol zijn dierproef en parabenen vrij. Vooral de Aloë Vera olie en hydraterende bodycrème bevallen mij heel goed.

Super service

Snelle correcte levering van topproducten

Super snelle levering, helaas was mn eau de cologne gaan lekken.

Zoals ik al schreef, super snelle levering helaas was de S3 cologne gaan lekken

Uitstekende Service

Goede typisch Spaanse producten. Gunstige prijs/kwaliteit en correcte bezorging.

Geweldige producten

In een woord werkelijk fantastisch! Hele snelle service. Prima verpakt en voordat je het weet is het verstuurd. Muchas Gracias!

increíble...!!

geweldige site voor heerlijke Spaanse (BAD) producten. Plus door late reactie van de bank bestelling 2x geplaatst. Supermercat heeft mij gelijk gemaild\gebeld en aankoopbedrag teruggestort. SUPER SERVICE...!!

Muy bien

Goeie afhandeling

Prima levering

Heerlijk dat je Spaanse artikelen kan bestellen. Zou graag uitbreiding zien.

Prima service / snel contact

Snel contact met de klantenservice Prima service en al jaren tevreden met het product

Uitstekende producten

Goede service, vertrouwde producten, vlotte bezorging en goede communicatie

Snel, niks op aan te merken!

Snel en correct

Ik ben heel blij dat ik Supermercat.nl heb gevonden, ik kan weer de bekende fijne producten hebben, zonder reis naar Spanje!

Televisieweg 119

1322BE Almere

0362022738

Over Supermercat.nl

Supermercat.nl levert vrijwel alle Spaanse producten rechtstreeks uit Spanje. Dankzij een goede samenwerking met onze logistieke partners zijn wij in staat om snelle levertijden, vriendelijke prijzen en de meest actuele producten aan te bieden. Ontdek ook het verschil en ervaar het échte Spanje bij Supermercat Spaanse producten, de échte & beste Spaanse winkel online.