Zeer betrouwbaar

Mijn bestelling werd snel verwerkt en ook de verdere informatie over levering was zeer correct en uitstekend uitgevoerd

Goed en snel

Originele Spaanse nenuco besteld en de volgende dag bezorgd top!

Vlotte bezorging van mijn bestelling

Helemaal top!

Top geregeld allemaal heb alles ruim op tijd voor de kerst in huis ben er heel blij mee

keurig op tijd geleverd en het juiste produkt

bij een andere leverancier betaalde ik de vorige keer 3x zo veel voor dit produkt. ik wist dat het produkt uit spanje kwam en heb op internet naar een spaanse leverancier gezocht. ik was aangenaam verrast dat ik supermerkat gevonden heb. ik heb de cream besteld. de prijs was zo gunstig dat ik 11 potjes cream heb besteld en kreeg 1 pot extra. de levertij was erg snel (ca 3 dagen) dus zeer snelle levertijd, heel gunstige prijs en het juiste soort cream. dit gebruikte ik in spanje ook en beviel ons goed.

keurig op tijd geleverd en het juiste produkt

Snel geleverd en goed product

Ik hoorde van dit product door een sporter. en dat ik de echte Spaanse versie moest kiezen. Ivm schouder klachten diverse producten/merken gebruikt, maar dit is het enige product wat wel warm wordt op mijn schouder, die andere zouden ook warm moeten worden maar ze worden overal warm behalve op mijn schouder. Dus met deze spray ben ik zeer blij!

Superrrrrr

Heel goed en snel

Superrrrrr

Heel goed en snel

Positief

Ik ga zeker weer een bestelling plaatsen.

Snelle levering.

In tegenstelling tot mijn vorige bestelling wat weken duurde, was het er nu binnen een week. Well done Supermercat.

Erg goed

Heerlijke producten voor een goede prijs en snel bezorgd ook

Erg tevreden

Alles goed bezorgd

Heel goed geregeld

ik zocht naar rijst en andere Spaanse etenswaren en kwam hier terecht, het is een goede website en bestellen kan zonder gezeik met account aanmaken. vrijdagavond bestelling gedaan en op dinsdag in huis, dat is snel in deze drukke tijd, kortom prima service en producten een aanrader

Positief, transparant en vlotte levering

Vlotte aflevering, transparante voorwaarden

Vlotte aflevering, transparante voorwaarden

Gemakkelijk vanuit huis Spaanse producten bestellen.

De ervaring met Supermercat is perfect. Uitstekende verzorging en levering van het bestelden.

Televisieweg 119

1322BE Almere

0362022738

Over Supermercat.nl

Supermercat.nl levert vrijwel alle Spaanse producten rechtstreeks uit Spanje. Dankzij een goede samenwerking met onze logistieke partners zijn wij in staat om snelle levertijden, vriendelijke prijzen en de meest actuele producten aan te bieden. Ontdek ook het verschil en ervaar het échte Spanje bij Supermercat Spaanse producten, de échte & beste Spaanse winkel online.