De titel geeft wel aan hoe ik de opdracht van mij aan ScanCorner heb mogen ervaren. Is zeker de moeite waard om oude foto's nu op een scherm te krijgen en makkelijker te kunnen delen. Top ervaring en op naar het volgende foto archief.
Dank voor uw recensie!
Goede kwaliteit en service. Moet wel de termijn in de gaten blijven houden. Maar als je contact opneemt wordt het meteen in orde gemaakt. Compliment
Dank voor uw recensie!
De resultaten van de gedigitaliseerde dia's zijn prachtig geworden. De communicatie verliep soepel.
Dank voor uw recensie!
Pluspunten
Duidelijke communicatie en goede kwaliteit van de scans
VerbeterpuntenZo doorgaan!
Dank voor uw recensie!
Pluspunten
Alle afspraken werden nagekomen. Direct contact per telefoon of via de mail.
VerbeterpuntenIk kan er geen bedenken. Hooguit de prijs lager, maar Scancorner is niet de duurste dus de prijs vind ik ook prima
Dank voor uw recensie!
Pluspunten
Geolied proces, resultaten van goede kwaliteit.
VerbeterpuntenRoutine moet de noodzakelijke oplettendheid niet in de weg gaan staan.
Dank voor uw recensie!
Pluspunten
Goede kwaliteit, foto's weer netjes terug, aanrader!
Dank voor uw recensie!
Pluspunten
Goede communicaties
VerbeterpuntenSnelheid zou omhoog moeten kunnen
Beste Jordi, we hebben een levertijd van circa 4 weken zoals gecommuniceerd op onze website en in de orderbevestiging. Inderdaad heeft jouw order 5 weken geduurd, waarvoor excuses.
Pluspunten
Topkwaliteit.
VerbeterpuntenDoorlooptijd.
Beste Joris, we hebben een levertijd van circa 4 weken zoals gecommuniceerd op onze website en in de orderbevestiging. Inderdaad heeft jouw order 5 weken geduurd, waarvoor excuses.
Pluspunten
Vriendelijk, behulpzaam, heldere afspraken, beantwoordt direct alle vragen, goede kwaliteit.
Dank voor uw recensie!
Pluspunten
Goede kwaliteit, goede communicatie.
Dank voor uw recensie!
Pluspunten
Klantvriendelijk en hoge kwaliteit ik heb oude negatieven laten ontwikkelen en op dvd laten zetten en ik ben erg blij met het resultaat en ik beveel jullie aan bij anderen
Verbeterpuntenn.v.t
Dank voor uw recensie!
Pluspunten
De dia’s uit 1973 en 1974 zijn gescanned. De kwaliteit is overweldigend. Zijn aangeleverd in cassettes, de op de dozen aangebrachte etiketten met het verhaal erachter zijn mee gescanned. Geweldig geheugen steuntje. Zeer, zeer tevreden !
VerbeterpuntenZou het niet weten.
Dank voor uw recensie!
Pluspunten
Keurig en nauwgezet werk. Scans voldoen aan scherpte eisen. Resolutie is geen kunst, scherpte (vlakligging) wél. Er wordt goed geluisterd naar specifieke wensen van de klant.
VerbeterpuntenGeen. Je moet alleen geen haast hebben. Ik geef de voorkeur aan kwaliteit boven snelheid.
Bedankt voor de recensie en de vervolgopdracht Hans.
Pluspunten
Goede service met prettige mensen Goede kwaliteit scans
VerbeterpuntenIk kon niet de preview doen die beloofd was Rondom de kerst beperkte communicatie
Dank voor uw recensie!
Pluspunten
Redelijke prijzen, probleemloos bestellen, goede downloadfunctionaliteit.
VerbeterpuntenDe afhandeling van de order duurt wat lang
Momenteel hebben we een doorlooptijd van circa 4 weken, grotendeels in verband met de handmatige bewerking voor het mooiste resultaat. Geen enkele geautomatiseerde methode is in staat om de uitzonderlijke resultaten te bereiken van een handmatig bewerkingsproces. Daarom worden al uw beeldmaterialen bij ScanCorner handmatig gescand en bewerkt. Dankzij dit intensieve proces kunnen wij de beste kwaliteit garanderen die in Nederland voor deze prijs te krijgen is. Ons deskundige team besteedt gemiddeld drie minuten per foto om het beeld te optimaliseren op de volgende punten: 1) Stof en krassen verwijderen 2) Handmatige kleurcorrectie 3) Afbeelding rechtzetten en bijsnijden 4) Rode ogen verwijderen 5) Correctie kleine beschadigingen
Pluspunten
goede communicatie prima afhandeling
Dank voor uw recensie!
Pluspunten
vriendelijkheid correcte afspraken
Verbeterpuntengeen
Dank voor uw recensie!
Pluspunten
Vriendelijk personeel , meteen antwoord per email .
VerbeterpuntenMisschien iets sneller ?
Bedankt voor uw review. Voor wat betreft de levertijd heeft u gelijk, we zijn dan ook druk doende de achterstand door extreme drukte weg te werken en zijn er gelukkig zo goed als doorheen.
Pluspunten
Leveren een goed product tegen een scherpe prijs en de service is vriendelijk
Verbeterpuntengeen
Dank voor uw recensie!
Pluspunten
We hadden behoorlijk wat foto's en dia's om te digitaliseren. Dit heeft ScanCorner goed en binnen de afgesproken tijd gedaan. Tijdens het hele proces werden we goed op de hoogte gehouden en we zijn heel blij met het resultaat.
Dank voor uw recensie!
Pluspunten
De eerste offerte maakte een foutje in mijn voordeel waar ze zich aan hebben gehouden.
VerbeterpuntenAlles gaat hier fout. Afgesproken levertijd van 5 weken (vastgelegd) wordt 10 weken. De factuur was te hoog. De downloadlinks werkten niet. Een groot deel van de opgeleverde foto's was slecht: zwaar overbelicht, onscherp, niet of slecht nabewerkt. Sommige zijn 10% weggesneden zonder reden, andere weer links-rechts gespiegeld. De in de order vastgelegde filenummering werd niet aangehouden dus moet ik nu 3300 files uitzoeken en handmatig hernoemen. Nadat ik via een concurrent aantoonde dat het niet aan mijn negatieven lag gaf Scancorner dit toe en heeft nog tweemaal het werk (deels) opnieuw gedaan. Al met al een half jaar om tot een acceptabel resultaat te komen.
Beste Hennie, Het mooie van recensies via Kiyoh is dat wij ze als bedrijf niet kunnen manipuleren waardoor dus een eerlijk beeld wordt geschetst van de ervaringen van onze klanten. Het nadeel daarvan is dat volslagen onterechte recensies zoals deze dus helaas ook geplaatst worden. Ik heb de neiging alle genoemde punten te pareren maar dat zou een lang inhoudelijk relaas worden wat waarschijnlijk voor geen enkele lezer interessant is. Het enige wat ik hier kwijt wil is dat je recensie me droevig stemt na alles wat we voor je gedaan hebben, ondanks de zeer negatieve houding die je vanaf de eerste dag had…
Pluspunten
Goed tarieven en hart vor de zaak om ook uit slechte films nog iets nruikbaar dogitaals te toveren.
VerbeterpuntenAanvankelijk wat problemen met het zoeken van een ondersteuningsprogramma om de gedogitaliseerde films te bekijken. Inmiddels opgelost. Wat info in deze zou voor de digileek handig zijn.