Pluspunten

Goede, klantvriendelijke communicatie, goede prijs en belangrijkste uitstekende kwaliteit

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

kwaliteit van de scans + info op de site

levertijd extreem lang, meer dan 6 weken voor 1200 dia's; dus houden aan de afspraak en tijdig actief communiceren als levertijd onverhoopt mocht uitlopen

Pluspunten

Goed werk. Houden zich aan de afspraken.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Fijne communicatie

De kwaliteit van scans van mijn 35mm negatieven viel tegen. Komt verrassend genoeg niet uit boven de kwaliteit die ik thuis op 2400dpi scan met een 'budget flatbed negatiefscanner'

Pluspunten

Prima service, Uitstekende kwaliteit en professionele afhandeling.

Pluspunten

goede kwaliteit, snelle service, heldere contacten

Pluspunten

Klantvriendelijk en goede service; goede resultaten.

Pluspunten

Helder in uitleg van hun diensten

Pluspunten

duidelijke afspraken en goede omschrijvingen

Pluspunten

Het gehele traject vanaf de bestelling tot de levering is goed verlopen. Op de site staat 3 tot 4 weken en alles was in vier weken klaar. Na de levering nog wat mailcontact gehad over het gedigitaliseerde materiaal. Ook dat verliep snel en probleemloos. Tenslotte nog dit: Goede kwaliteit voor een zeer lage prijs!

Pluspunten

correcte woordvoering - regelmatige updates - mooi resultaat

Pluspunten

Vriendelijk en persoonlijk advies, duidelijke communicatie bij verloop van digitalisering, oude dia's stuk voor stuk geoptimaliseerd, heel mooi resultaat. Ik ben er enthousiast over.

Pluspunten

Mooie afwerking. De dvd's hebben allemaal een prachtig "frontje". Relatief snel afgeleverd.

Pluspunten

Prima service, en sneller dan was voorspeld.

In de mail bij afhalen voor Amsterdam even zetten tot wanneer dat kan. En dat je de bestelling bij de receptie kunt afhalen. Verder niets dan lof!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

slecht contact. Ik moest elke keer bellen hoe ver men was. Daarnaast is er geen verbetering in de conversie film naar digitaal.

Pluspunten

Een erg goede service! Ondanks dat ik als test (om te kijken hoe het de kwaliteit was) maar een paar negatieven had opgestuurd, kreeg ik toch een leuke DVD met wat foto's erop toegestuurd! Ik ga zeker onze andere negatieven ook laten verwerken!

Pluspunten

goed werk

terugbellen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

prijs/kwaliteit

logistiek, er was onduidelijkheid waar het gescande materiaal zich bevond. Is uiteindelijk goed gekomen.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Ik heb nog geen positieve punten.

Ik geef toe het was een grote order maar het heeft allemaal we heel lang geduurd. En nog steeds heb ik het resultaat nog niet ontvangen. Ik heb de betaling van €840,00 een week geleden al voldaan. Wanneer krijg ik nu mijn digitale foto's??? Vandaar kan ik nu nog moeilijk beoordelen of ik dit bedrijf aanbeveel.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Foto's zien er geweldig uit!

Verwerkingstijd

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle verwerking, goede kwaliteit

Duidelijker zijn over verzendkosten. Uiteindelijk was ik met heensturen en terugkrijgen net zoveel kwijt als bij de Hema bijvoorbeeld

Pluspunten

Supermooie scans van mijn dia's. Goed verzorgd. Goede prijs kwaliteit verhouding.

Kerkenbos 1037

6546 BB Nijmegen