Veel keuze in Schilderijen altijd wel iets naar je zin.

De Schilderijenshop in Geldrop is een Schilderijen winkel bekend van TV: met mooie Betaalbare Schilderijen Abstract en Modern Landschappen e.a. met allen mooie kleuren in Olieverf ook andere materialen Schilderijen. Omdat een Schilderij naar je zin moeilijk te vinden is slaagde ik na lang zoeken in de Schilderijenshop en heb daar twee mooie Abstract Olieverf Schilderijen gekocht. Nu er nog twee Moderne Schilderijen gekocht en keurig goed verpakt thuisbezorgd. De Schilderijenshop is een aanrader om de winkel in Geldrop te bezoeken of online te bestellen!

Uitstekende service!

Het online bestelde glasschilderij werd zeer snel bezorgd, echter was het kapot toen ik het uitpakte. Direct gebeld en daar werd me verzocht om een foto te sturen van het kapotte schilderij, zodat ze een nieuw schilderij op zouden sturen. Er werd niet moeilijk over gedaan. Uiteindelijk heb ik ervoor gekozen het schilderij zelf om te ruilen in Geldrop, waar mijn nieuw exemplaar al klaar stond. Heel blij met mijn aankoop en de goede service!

De eerste keer dat ik mijn schilderij niet ontving. Tijdens het transport per post.nl is het beschadigd geraakt. Het bedrijf bestelde snel een tweede schilderij, en deze werd binnen korte tijd geleverd. Het schilderij is van goede kwaliteit. Ik ben blij. Ik zal het aanbevelen aan mijn vrienden.

Geweldige site

Zo gemakkelikk te bestellen en ook precies zoals we verwachten

Afspraken en bezorging perfect

Binnen een dag geregeld Goede kwaliteit voor de juiste prijs

Snel en keurig geleverd.

Goede website erg. overzichtelijk

Alles perfect geregeld

Het schilderij voldoet aan de verwachtingen. Bezorging, verpakking, kwaliteit, alles in orde .

Bestellen en leveren ging perfect. Houden je goed op de hoogte via de mail hoe het staat met je Bestelling. Heel blij met ons mooie canvas van Amsterdam aan de muur.

Zeer tevreden!

Heel mooi schilderij zoals omschreven op de website. Zeer goed ingepakt en snelle en correcte levering.

Top product

Zeer mooi en uitstekend verpakt

Snel geleverd. Goed ingepakt. Mooi schilderij.

Makkelijk om te bestellen. Duidelijke site. Goed verzorgd en snelle levering. Top

Gewoon goed

Mooi schilderij, goed en snel ontvangen

Top 100 procent tevreden

Twee schilderijen besteld Keurig verpakt op tijd geleverd En echt super mooi Een aanrader echt een top stuk aan de muur Het maakt mijn huis kompleet Gebeld over hoe op te hangen Een zeer duidelijk antwoord gekregen Ik wil iedereen het aanraden hier een schilderij te kopen Mvg Ben margraf

Ons bezoekje aan de winkel in Geldrop vonden we zeker de moeite waard. Je mag je verwachten aan een heel vriendelijke ontvangst en zonodig top advies. Het was echt aangenaam om in het groot aanbod aan schilderijen op ons gemak een keuze te kunnen maken. We zijn oprecht heel tevreden met onze aankoop: supermooie schilderijen aan een schappelijke prijs sieren nu onze living. Echt een aanrader voor iedereen.

Mooi schilderij

Snelle levering Heel veel keuze in prachtige schilderijen Prijs kwaliteit is heel goed Heel erg blij mee

Prachtig schilderij

Prachtig schilderij. Netjes verzonden en op mijn verzoek een paar dagen later omdat we op vakantie waren. Dit werd keurig geregeld en goede communicatie.

Parfait.

Commande sans problème. Livraison très rapide. Merci beaucoup. Idéalement, il serait bien de recevoir des notifications par SMS lorsque le colis est arrivé. Tous les mails de suivi de la commande sont arrivés dans les courriers indésirables. Le transporteur n'a pas livré à l'adresse indiquée. Cette adresse était une société. Il n'a pas laissé d'avis de passage(pourquoi ?) et à livré dans un point relais ! Je n'ai vu les mails que plusieurs jours après livraison et un jour avant retour à l'envoyeur. Cordialement.

Tevreden

Op tijd en goed geleverd. Schilderij naar verwachting.

Mooie schilderijen, mooie kwaliteit.

Over de kwaliteit en afhandeling van het schilderij niets dan goeds. Maar, verdorie, het doet wel pijn dat een week na aankoop alles in de shop met 25% korting wordt aangeboden…

Snelle levering. Komt overeen met de verwachting die ik had

Snelle levering. Goed ingepakt. Komt overeen met de verwachtingen.

Geweldige klantvriendelijke behandeling en super mooi assortiment.

Geweldige klantvriendelijke behandeling en super mooi assortiment tegen een zeer schappelijke prijs. Zeer zeker de moeite waard voor een ritje naar Geldrop.

Wat een super mooi schilderij

Het is een super mooi schilderij en heel mooi van kleur , het is het snel geleverd. in een woord top.

Snelle service en schilderij naar verwachting.

Mooi schilderij en geleverd op de aangegeven tijd.

Prima bedrijf

Online besteld, doe ik anders nooit. Wil het eerst in het echt zien, maar toch de gok gewaagd. Kunt het toch weer terug sturen. Maar niet nodig, was perfect. Ook zorgvuldig verpakt, en snel geleverd.

leuk om op de website te snuffelen. Snelle levering na bestelling

Beukelaar 2

5664 XC Geldrop

Over SchilderijenShop.com

Schilderijen kopen doe je snel en gemakkelijk bij Schilderijenshop. We maken het voor iedereen toegankelijk dankzij ons uitgebreid assortiment en eerlijke prijzen. Onze collectie is direct leverbaar en vaak al binnen 48 uur bij je thuisbezorgd. Wij verzenden naar Nederland, België en Duitsland. Door hard werken zijn wij de grootste online schilderijen winkel in de Benelux geworden en tevens ook bekend van het SBS6 programma "De grote tuinverbouwing". Online heb je de keuze tussen verschillende categorieën zoals Dikke Dames, abstracte, vrolijke, landschap, dieren, figuratieve, meerluik, boeddha, kleurrijke en glas schilderijen. Wil jij je huis van extra uitstraling voorzien? Bij Schilderijenshop slaag je altijd.