prima website

snelle verzending

Top service & ruime keuze voor ieders smaak!!!

Schilderij besteld en zonder problemen geleverd in goede verpakking 1 dag later!!! Snelle levering!!! Toppie!!!

geweldig

Ik zal het iedereen aanraden,als je een schilderij wil bestellen dan kan je het daar doen. Het was goed verpakt.

Wat een fantastische shop .

Je wordt er zeer vriendlijk ontvangen met een kopje koffie, krijgt een goed advies en een perfecte service en tot slot een leuke bonus.

Ben zeer tevreden

Snelle levering alles goed verpakt En het schilderij is prachtig

Super vriendelijk personeel en super snelle levering. Gisteren besteld volgende dag aan de muur. En prachtige schilderijen

Ruime keuze, goede kwaliteit

Mooie overzichtelijke webshop Ruime keuze, kwaliteit goed. Nette vlotte bezorging en stevig ingepakt.

prachtig kust tafereeltje

prachtige canvasdoek maat 150 x 65 cm met kust tafereeltje

Veel keuze

Klasse

ik, voor mij wil de ophangmogelijkheden vergroten en in de prijs meenemen Mooie schilderijen. Cees Julia van Vulpen Vijfheerenlanden

Correcte levering Voldoet aan de verwachtingen Prijs kwaliteit is prima

Wat mij betreft een aanrader. Reageren snel en vriendelijk op mails met vragen. Bezorging is vlot en schilderij was precies zoals op de website. Ik zou zeker opnieuw iets bestellen.

Binnen 2 dagen geleverd op de afgesproken tijd en goed verpakt.

Super snelle levering en zeer goeie kwaliteit. Prachtige schilderijen en goed verpakt. Ophangbevestiging is ook heel handig. Echt een aanrader! Het ophang systeem is geweldig. Ze passen perfect in ons interieur.

Precies zoals op de foto maar dan beter !

In een woord geweldig.

Uitstekende service kan niet beter .

Snel en goed verpakt

Super snelle levering en zeer goeie kwaliteit. Prachtig schilderij en goed verpakt. Ophangbevestiging is ook heel handig. Echt een aanrader!

Vlotte aankoop

Wij zijn zeer tevreden met het schilderij het past perfect en is rustgevend om er naar te kijken daar wij van bloemen houden . En bloemen houden van mensen . Succes !

Super service

Ik had een schilderij op het oog die niet meer te bestellen was op de webshop. Na mail contact toch het juiste schilderij kunnen bemachtigen. Super service!

Mooi schilderij

Wij hebben alles modern zwart met hoogglans wit daar past dit zeker goed bij. Erg blij mee

Schilderij is fantastisch mooi

Schilderij is mooi en degelijk kwaliteit. Alleen jammer dat deze canvas niet in een baklijst zit. Dus heb ik naar een firma geweest om deze canvas te voorzien van een baklijst...dit heeft me een fortuin gekost ... waar ik niet op gerekend had.

Correct

Snelle levering, perfect verpakt,correcte beschrijving van het schilderij. Al jaren klant en heel tevreden!

Een heel mooi Bloemen schilderij

Snel geleverd ben er blij mee

Mooi schilderij en snelle levering top

Beukelaar 2

5664 XC Geldrop

Over SchilderijenShop.com

Schilderijen kopen doe je snel en gemakkelijk bij Schilderijenshop. We maken het voor iedereen toegankelijk dankzij ons uitgebreid assortiment en eerlijke prijzen. Onze collectie is direct leverbaar en vaak al binnen 48 uur bij je thuisbezorgd. Wij verzenden naar Nederland, België en Duitsland. Door hard werken zijn wij de grootste online schilderijen winkel in de Benelux geworden en tevens ook bekend van het SBS6 programma "De grote tuinverbouwing". Online heb je de keuze tussen verschillende categorieën zoals Dikke Dames, abstracte, vrolijke, landschap, dieren, figuratieve, meerluik, boeddha, kleurrijke en glas schilderijen. Wil jij je huis van extra uitstraling voorzien? Bij Schilderijenshop slaag je altijd.