Goede kwaliteit

Goede kwaliteit voor redelijke prijs Snel geleverd , perfect verpakt

Ik heb hier een goede ervaring mee.

Snelle levering en telefonisch correct te woord gestaan. Alleen post nl wil zich niet altijd aan de leverings voorwaarden houden.

Heel tevreden

Heel tevreden over jullie,voor zowel voor het schilderij,als het op hoogte gesteld worden door mails,als ook voor de goede afhandeling en thuis bezorging van mijn schilderij. Hartelijk bedankt aan het team van de”Schilderijenchop”.

Het schilderij verzorgd in goede verpakkng bezorgd

Het schilderij in perfecte staat en voldoet aan onze verwachtingen zoals op jullie site. TOP Guidoo

Fantastische service

Ondanks mijn bestelling zeer goed was verpakt was het beschadigd geraakt bij het transport. Balen. Na het sturen van een foto en de uitleg werd er direct een vervangend exemplaar verstuurd wat nu naar volle tevredenheid is en mooi aan de muur hangt. Dit soort service verwacht je wel maar kom je nog maar weinig tegen. Ik ben super blij met de aankoop maar minstens zo blij met de service.

Geweldig mooi schilderij

Geweldig mooi schilderij besteld netjes op de hoogte gehouden wanneer het kwam en tijdstip. Het enige wat wij jammer vonden dat er geen ophang mogelijkheden bij zaten voor onze steenstrips muur , degene die erbij zaten waren voor gladde muren. Dus zelf apart erbij gekocht Verder prima service

Prachtig produkt

Zeer goede ervaring met uitstekende service

Prachtig

Mooi schilderij passend in ons interieur

Helemaal top.

Alles zonder problemen.

Mooi, goed verpakt

Mooi, goed verpakt

Mooie producten en snel geleverd

Snelle l3vering

Snelle levering zoal altijd.

Prima!!

Snel en goed geleverd.

Prima in orde mooi

Goede service en vlotte levering

Snelle en duidelijke afhandeling.

Wist tot dusver niet dat deze webshop er was. In het ruime aanbod was het prettig zoeken. Daarna verliep de bestelling en levering als vanzelf.

Mooi

Mooi zoals verwacht is onbeschadigd afgeleverd

Mooie schilderijen, goede kwaliteit, klaar om op te hangen, alles mooi op tijd geleverd. Ik ben een tevreden klant.

Prachtig schilderij

Na lang zoeken kwamen we op schilderijenshop.com uit waar wij blij verrast waren door het ruime aanbod. Een prachtig schilderij uitgekozen. Email afhandeling goed en de levering was vlot. Echt een aanrader.

Héél tevreden!

Snelle, goede levering. Heel blij met de mooie schilderijen!

Goed bedrijf

Goede ervaring

Schitterend

Super mooi schilderij en snel afgeleverd

Mijn schilderijen goed geleverd.in een stevige doos.schilderijen zien er in het echt mooier uit dan op de website.

goed verpakt, snelle levering

Mooie schilderijen met goed ophangwerk, goed verpakt en snelle levering

Goeie kwaliteit en heel veel keus

Ze hebben heel veel aanbod, zowel op glas als op canvas en veel meer. Wat ik ook erg kon waarderen was hoe netjes ze het verpakt hadden, en de bezorger ging er ook zeer netjes en voorzichtig mee om. Ik weet in ieder geval dat ik hier mijn volgende schilderij ook zal halen. Bedankt

Beukelaar 2

5664 XC Geldrop

Over SchilderijenShop.com

Schilderijen kopen doe je snel en gemakkelijk bij Schilderijenshop. We maken het voor iedereen toegankelijk dankzij ons uitgebreid assortiment en eerlijke prijzen. Onze collectie is direct leverbaar en vaak al binnen 48 uur bij je thuisbezorgd. Wij verzenden naar Nederland, België en Duitsland. Door hard werken zijn wij de grootste online schilderijen winkel in de Benelux geworden en tevens ook bekend van het SBS6 programma "De grote tuinverbouwing". Online heb je de keuze tussen verschillende categorieën zoals Dikke Dames, abstracte, vrolijke, landschap, dieren, figuratieve, meerluik, boeddha, kleurrijke en glas schilderijen. Wil jij je huis van extra uitstraling voorzien? Bij Schilderijenshop slaag je altijd.