Wonderful!

I am in love of the picture!!! The delivery was very quick and excellent customer service.

Perfecte service. Bestelling geleverd binnen 48 uur zoals beloofd Alles naar wens.

Nadat mijn schilderij was beschadigd werdt er terstond kosteloos een nieuwe gestuurd

Ondanks wat leverings problemen,gedeeltelijk mijn eigen schuld,verder prima service.

Schilderij is prachtig

Schilderij is prachtig en makkelijk te hangen. Levering was wel minder vanuit post nl.

Prima zaak. Aanrader!

Snelle levering en de schilderijen zijn prima verpakt.

Keurig verpakt en snel verzonden

Schilderij was heel goed verpakt. Werd de dag na bestelling al bezorgd. Ophangen was met voorbeeld toch nog even een dingetje, maar gelukt. We zijn er ontzettend blij mee en Schilderijenshop is voor eens zeker een aanrader!

Snelle levering en mooie kwaliteit

Handgeschilderd schilderij besteld. Nog een stuk mooier in dan in het echt. Prachtig kleurgebruik. Tevens een snelle levering en nette verpakking. We zijn er erg blij mee.

Mooie schilderijen

Leverde snel, goede kwaliteit, goede prijs, erg blij mee.

Zo blij met mijn aankoop!

Snelle levering en het resultaat is prachtig!

So far so good

Wij waren al lange tijd op zoek naar een groot schilderij voor in de huiskamer. Internet is dan wel zo makkelijk om te zoeken en "Schilderijenshop" is dominant aanwezig. Zeer mooi assortiment en nu met de Summer sale een must do. Ons oog was gevallen op een schilderij van Jochem de Graaf, eentje van 200 x 100. Mijn vrouw is van de bloemen en ik vind dat mooi. Snelle levering, netjes verpakt, snel uitgepakt maar geen liefde op het eerste gezicht. Na een paar dagen nog steeds geen klik, wel mooi maar te klassiek. Een telefoontje met de Schilderijenshop: "Geen probleem, hang em op, wij zijn nog op vakantie, kom na de vakantie iets anders uitzoeken of je krijgt je geld terug." GEWELDIGE SERVICE!

Mooi en gemakkelijk

Een schilderij via een een webshop? Ja, dat gaat heel goed. De site is uitgebreid e de schilderijen zijn duidelijk en goed weergegeven. Uitleg is goed. Schilderij j besteld en enkele dagen later werd 'ie, goed verpakt, afgeleverd. En we zijn er heel blij mee. De kleuren zijn conform de website.

Voldoet aan de verwachtingen.

Prima en snelle service. Emails en vragen werden goed en snel beantwoord. Zou er zeker weer kopen.

Goed product volgens specs en afspraken geleverd

Zie titel

Prima verzocht

Goed verpakt fijne afhandeling.

Snelle levering. De verpakking was licht beschadigd, gelukkig niet het schilderij. Misschien meer bescherming aan de geschilderde zijde...

Supergoed verpakt en snel geleverd!

Supergoed verpakt en snel geleverd!

Correct afgehandeld

Groot assortiment, correct afgehandeld en snel geleverd.

Mooi schilderij op tijd geleverd en bij een beschadigd schilderij super opgelost en nieuwe ontvangen.TOP.

zeer tevreden.vlugge levering.

idem

Prachtig Schilderij

Snelle levering Prachtig schilderij Geniet er heel erg van

Correcte service

Zeer correct , levering zoals gemeld, kan echt niet beter zeker een aanrader

Super mooi

Erg blij met m’n 3de glasschilderij Een echte blikvanger in ons huis.

Erg mooie schilderijen!

Voor ons nieuwe interieur goed kunnen slagen voor iets nieuws aan de wand. Snelle levering en zeer goed verpakt.

Handig

Beukelaar 2

5664 XC Geldrop

Over SchilderijenShop.com

Schilderijen kopen doe je snel en gemakkelijk bij Schilderijenshop. We maken het voor iedereen toegankelijk dankzij ons uitgebreid assortiment en eerlijke prijzen. Onze collectie is direct leverbaar en vaak al binnen 48 uur bij je thuisbezorgd. Wij verzenden naar Nederland, België en Duitsland. Door hard werken zijn wij de grootste online schilderijen winkel in de Benelux geworden en tevens ook bekend van het SBS6 programma "De grote tuinverbouwing". Online heb je de keuze tussen verschillende categorieën zoals Dikke Dames, abstracte, vrolijke, landschap, dieren, figuratieve, meerluik, boeddha, kleurrijke en glas schilderijen. Wil jij je huis van extra uitstraling voorzien? Bij Schilderijenshop slaag je altijd.