heel snel en correct geregeld

heel profesioneel en snel afgehadeld

Super mooi schilderij ben er heel blij mee

Mijn 3e schilderij bij schilderij.com erg tevreden snel goed verpakt en weer een mooi schilderij aan de muur! Veel keus ook!

Uitgebreide collectie en snelle, vlotte levering.

Zijn in de winkel geweest en hebben daar de collectie kunnen bekijken. Daar ook al goed geholpen. Vervolgens thuis online bestelling gedaan.

Apart

Viel een beetje tegen.

Perfecte schilderijen en levering

Uitstekende levering

Snel geleverd, en het schilderij is betoverd mooi ,

Overzichtelijk en ruime keuze kunst

Wij zochten voor mijn zoon een glasschilderij en deze gevonden op de site van Schilderijenshop. Wij kenden deze site, hebben daar al eerder besteld. Ook deze keer weer zonder problemen, prima levering. Zoon is blij met zijn schilderij met dierenprint.

Werd netjes en snel geleverd en goed verpakt! En zag er mooi uit

Topservice!

Ik heb een prachtige schilderij ontvangen! De levering was ook top! Na bestelling gelijk de volgende dag ontvangen!

Van uitzoeken, tot bestellen, tot leveren Top!

wat je ziet is wat je krijgt!

het schilderstuk, dat de mandala moest vervangen, past moeiteloos in het geheel van de aankleding van de kamer.

Verzorgd en degelijk ingepakt zodat het schilderij zonder beschadiging toekomt. Het schilderij ziet eruit zoals je het op de website ziet.

Prima aangeleverd

Netjes afgeleverd en snel

Top !

Snelle levering. Mooie kwaliteit en goede prijs. Ik ga zeker nog wat bestellen in de toekomst .

Prima kwaliteit en goede service

Ik ben heel erg tevreden met de prachtige schilderijen, die ik besteld had en vol lof over de communicatie en de snelle levering.

Foutje gemaakt met bestelling en alles netjes afgehandeld.

Komt niet overeen met het schilderij dat op jullie website stond

Ik had het schilderij elders gezien en wou elders nog eens zoeken . Ik had het bij jullie gevonden en was superblij maar na het openen van de doos zag ik dat het niet overeen komt met dat wat op jullie website staat, slordig geschilderd en de details laten de wensen over . Het was zogenaamd een in sale nu snap ik waarom. Dus ben enorm teleurgesteld

De ontvangen schilderijen komen in de praktijk goed overeen met de beelden op de site.

prima levering

Prima levering , optijd volgens afspraak en zonder schade geleverd.

Snelle levering en goede service. Goed bereikbaar .

Prachtig

We zijn heel blij met het prachtige schilderij. Het heeft een mooi plekje gekregen. En we waren ook blij verrast over de snelle levering.

Alles naar verwachting

Direct telefonisch contact, snel en keurig verpakt geleverd. Schilderij zoals ik had verwacht.

Hele goede service

Ok

Alles in 1 keer goed gegaan, dus perfect!!!

Beukelaar 2

5664 XC Geldrop

Over SchilderijenShop.com

Schilderijen kopen doe je snel en gemakkelijk bij Schilderijenshop. We maken het voor iedereen toegankelijk dankzij ons uitgebreid assortiment en eerlijke prijzen. Onze collectie is direct leverbaar en vaak al binnen 48 uur bij je thuisbezorgd. Wij verzenden naar Nederland, België en Duitsland. Door hard werken zijn wij de grootste online schilderijen winkel in de Benelux geworden en tevens ook bekend van het SBS6 programma "De grote tuinverbouwing". Online heb je de keuze tussen verschillende categorieën zoals Dikke Dames, abstracte, vrolijke, landschap, dieren, figuratieve, meerluik, boeddha, kleurrijke en glas schilderijen. Wil jij je huis van extra uitstraling voorzien? Bij Schilderijenshop slaag je altijd.