In het geheel top.

Schilderij online besteld, was toch niet wat wij wilden. Na gebeld te hebben, de winkel bezocht om te ruilen en daar zeer correct en vriendelijk geholpen, compliment.

Supersnelle service en een mooi product

Supersnelle service en een mooi product

Bestelling en bezorging gied geregeld

Super mooi en snelle levering

Super mooi en snelle levering,

Fijne website, snel geleverd.

Gekozen voor een schilderij op glas. Product werd snel geleverd en heel goed verpakt!

Tevreden

Jammer dat er op de site staat voor deze tijdstip morgen geleverd maar dit was niet zo

Fijne en duidelijke website

Een schilderij besteld en daarna telefonisch contact gehad voor levering. Hierna perfect meegedacht door de eigenaar

Op tijd geleverd en het artikel keurig verpakt.

Bij een volgende bestelling maak ik graag weer gebruik van jullie diensten.

Prima op tijd afgeleverd

Goed verpakt en prima op tijd afgeleverd!

Hele goede service!!

2 Schilderijen online besteld. Meteen via de mail op de hoogte gehouden wat betreft levering. Zeer nauwkeurige leveringstijden. Na 2 dagen al bezorgd door speciale dienst van Postnl. Schilderijen waren goed ingepakt. Ben zeer tevreden over Schilderijen Shop.

Prima, let wel op ophangsysteem

Mooie schilderijen en snel geleverd. Ook snel gereageerd op mijn vraag. Minpunt: er is nergens te vinden op de site, wat voor ophangsysteem er bij geleverd wordt. Na ontvangst blijkt dat je het schilderij niet kunt ophangen zonder gaten te boren in de muur. Heb je zelf een systeem met rails dan heb je pech, er worden geen haken geleverd die je aan je schilderij kunt bevestigen. En degene die wordt geadviseerd zelf (!) aan te schaffen, daarvan wordt aangegeven dat die los gaan. En dat wil je uiteraard niet bij een glasschilderij! Een flink minpunt, want zo goedkoop zijn de schilderijen niet. Als ik dit van tevoren had geweten had ik ze ook niet hier aangeschaft. Elders waren ze én goedkoper, én wel met een bevestiging aan het schilderij.

geweldig

Heb 2 glasschilderijen besteld van een werkelijk sublieme kwaliteit. Het bijgeleverde ophangsysteem was ook super. Levering conform afspraak, kortom meer dan tevreden.

Geweldig schilderij!!

Snelle levering Netjes verpakt Mooie kwaliteit

Heel mooi schilderij

Mooi schilderij, snel geleverd en goede kwaliteit

Mooi schilderij!

Heel mooi schilderij en kwalitatief tegen een betaalbare prijs. Ook correct geleverd! Niet evident voor een foto op glas. Bedankt! Over retour beleid kan ik niets zeggen want wij zijn meteen tevreden

Mooi schilderij, snel in huis, goede prijs. Top.

Geweldig gewoon

Erg mooi en staat heel luxe thuis.zou iedereen aanraden om het bij jullie te bestellen snel en gemakkelijk ook.ook erg goed ingepakt en het is echt een pronkstuk aan de wand.

Mooie prijs-kwaliteit verhouding

Goede en snelle service en heel mooi materiaal.

Heel goed.

Direct na betaling verzonden en snel in huis. Staat geweldig.

We zijn heel blij geworden van de schilderijen!

Mooie schilderijen die niets te wensen overlaten. De levering van postnl was ook prima.

TEVREDEN OVER MIJN AANKOOP.

KLEUREN VAN SCHILDERIJ KOMEN OVEREEN MET DE FOTO OP DE SITE.

Snelle levering en goede prijs- kwaliteitsverhouding

Na bestelling snelle levering van product. Foto op canvas is scherp en van goede kwaliteit. Het frame is goed en stevig.

Snelle levering goed verpakt precies zoals afbeelding erg blij ermee

Mooi schilderij goed advies prima verpakt

Na twijfel goed advies gekregen snelle levering en goed verpakt. Ophangen was makkelijk door simpel ophangsysteem.

Snel en goed verzorgd

De levering was snel en goed verzorgd. Ik ben heel erg tevreden.

Beukelaar 2

5664 XC Geldrop

Over SchilderijenShop.com

Schilderijen kopen doe je snel en gemakkelijk bij Schilderijenshop. We maken het voor iedereen toegankelijk dankzij ons uitgebreid assortiment en eerlijke prijzen. Onze collectie is direct leverbaar en vaak al binnen 48 uur bij je thuisbezorgd. Wij verzenden naar Nederland, België en Duitsland. Door hard werken zijn wij de grootste online schilderijen winkel in de Benelux geworden en tevens ook bekend van het SBS6 programma "De grote tuinverbouwing". Online heb je de keuze tussen verschillende categorieën zoals Dikke Dames, abstracte, vrolijke, landschap, dieren, figuratieve, meerluik, boeddha, kleurrijke en glas schilderijen. Wil jij je huis van extra uitstraling voorzien? Bij Schilderijenshop slaag je altijd.