Snelle levering en goed verpakt

Snel geleverd en goed verpakt.

Bevestigingsmateriaal

De levering (2 schilderijen 70/140cm) was netjes bij de buren afgeleverd. Bij 1 schilderij waren 2 bevestigingen met 4 schroeven aanwezig. Bij het andere schilderij echter maar 1 bevestiging met 2 schroeven. Als reactie op mijn mail werd aangegeven dat dat goed was. Te gebruiken in midden van schilderij??!! Waarom bij het ene schilderij wel en bij de andere niet. Vreemd. Allebei dezelfde grootte. Schilderij derhalve nog niet opgehangen. Veel te wankel.

Keurig schilderij voldoet aan alle verwachtingen

Keurig schilderij voldoet aan alle verwachtingen, zeer netjes verpakt.

Heldere site met veel keus

Mooie site, veel keus en prijzen okay

Erg tevreden. Top adres!

Prachtig schilderij ontvangsten. Snelle levering en bij vragen snel antwoord. Top adres!

Snelle levering en goede kwaliteit

Besteld en 24 uren later hing het schiilderij al te pronken in mijn woonkamer

Naar verwachting

De glasschilderijen zijn precies naar verwachting. Het enigste nadeel is dat er geen pluggen en schroeven bij zaten voor het ophangsysteem. Veder is de kwaliteit top en de montage gaat snel.

Heel mooi schilderij van glas

Prachtig schilderij ontvangen. Goed verpakt. De montage handleiding was wat beknopt, dus dat was uitzoeken en meten. Misschien dat daar nog iets aan te verbeteren is. Misschien door een filmpje te maken hoe je dat het beste kan doen. Verder alles naar wens!

Makkelijk online te bestellen. Schilderij zag er prima uit, net zoals op de foto's. Mooie lijst en ophangsysteem meegeleverd. Geen punt van kritiek te maken.

Voor de logeer/kinderkamer 2 fantastische schilderijen besteld. Super snel geleverd en netjes verpakt. De schilderijen waren in het echt nog mooier dan op de foto. Dit was mijn 2e keer met bestellen en kom zeker nog eens terug.

Wij hebben het als zeer prettig ervaren. Snelle levering en alles goed verpakt om beschadigingen te voorkomen.

Zeer goede ervaring, aanrader.

Zeer goede ervaring Ik ben heel erg tevreden met mijn aankoop en hoe alles verlopen is. Ik heb een bestelling geplaatst. Ik had nog een vraag in verband met de betaling. Ik heb hen dan telefonisch gecontacteerd, zeer vriendelijk verder geholpen en duidelijke info verkregen. Vervolgens zeer snelle en correcte levering. Ik raad deze verkoper zeker aan.

Super snelle levering.

De levering was super snel. Het schilderij was erg goed ingepakt. Deze site is echt aan te bevelen. Ik ben superblij met mijn mooie schilderij.

ik ben super content van mijn besteling bedankt.

het is super mooi

Snelle levering, goed ingepakt. Mooie kwaliteit

Webshop werkt prima. Levering ging snel. Goed ingepakt en ophangsysteem erbij geleverd. Dat is echt heel fijn. En het schilderij op glas is prachtig. Heel tevreden

Ontzettend mooi

Nog mooier dan is afgebeeld

Prachtig schilderij, top service en klantvriendelijk! Heel tevreden!

de eerste keer bij jullie een schilderij besteld. wij zijn hier zeer tevreden over.

Vlotte service en mooi product!!

Perfect en gemakkelijk te bestellen!

Vond het schilderij meteen prachtig, de kleuren passen perfect in mijn interieur, jullie site staat vol met prachtige schilderijen op glas. Keurig ingepakt, goede omschrijving van het ophang systeem, ben er helemaal happy mee! Met vriendelijke groet, Gerrie van de Schoot

Prachtige kwaliteit

Ontzettend mooi schilderij, uitstekende kwaliteit en wordt zeer goed ingepakt bezorgd. En dat allemaal ontzettend snel. Dik tevreden over deze aanpak. Dit is een bedrijf die gaat voor kwaliteit.

Super mooi, staat perfect hier.!!!

Volgende dag al in huis. Super mooi!!! Prima verpakt. Mijn tweede schilderij die ik daar gekocht hebt.

Zowel bestelling, levering en communicatie waren in orde!

Zie onder

Mooi product en netjes afgeleverd

Mooie schilderijen

4 schilderijen online besteld en alle vier zijn in werkelijkheid mooier dan de foto's doen vermoeden. Ook word je goed op de hoogte gehouden van de bezorging. Geen vijf sterren omdat vermeld wordt dat je het schilderij meteen kunt ophangen maar dit klopt niet aangezien je de haakjes zelf moet inschroeven. Ik mis schilderijen in het formaat 35 tot 45 cm.

Beukelaar 2

5664 XC Geldrop

Over SchilderijenShop.com

Schilderijen kopen doe je snel en gemakkelijk bij Schilderijenshop. We maken het voor iedereen toegankelijk dankzij ons uitgebreid assortiment en eerlijke prijzen. Onze collectie is direct leverbaar en vaak al binnen 48 uur bij je thuisbezorgd. Wij verzenden naar Nederland, België en Duitsland. Door hard werken zijn wij de grootste online schilderijen winkel in de Benelux geworden en tevens ook bekend van het SBS6 programma "De grote tuinverbouwing". Online heb je de keuze tussen verschillende categorieën zoals Dikke Dames, abstracte, vrolijke, landschap, dieren, figuratieve, meerluik, boeddha, kleurrijke en glas schilderijen. Wil jij je huis van extra uitstraling voorzien? Bij Schilderijenshop slaag je altijd.