Tevreden maar

Over Schilderijenshop ben ik tevreden maar levering door POST NL tart alle verbeeldingen. 2 aankopen in 14 dagen en bij levering telkens schilderij gewoon over afsluiting gooien en weg. Dit gewoon langs openbare weg dus als wij niet thuis zijn kan iedereen deze gewoon mee nemen of bij regen kan dit beschadigd geraken . Het kan deze bezorgers dan ook geen moer schelen of dit gestolen word of niet het is hun geld niet . Andere leveranciers bellen aan en als niemand thuis is geven ze dit bij buren af of nemen ze terug mee maar laten dit niet gewoon op straat staan.

Mooie schilderijen

Goede service, snelle levering

Wij bestelden onze schilderijen online, ze werden heel snel geleverd (zelfs in België) en waren net zoals de foto’s online. We zijn heel tevreden!

Zijn zeer betrouwbaar en komen afspraken keuring na

Na bestelling van schilderij dat na ontvangst niet stond, teruggebracht Het geld hiervan is netjes geretourneerd. Wij hebben al eerder bij de schilderijshop schilderijen gekocht. Ook die waren toen keurig afgeleverd.

Super mooi!!!!! Glas schilderij

Goede ervaring Snelle levering Je ziet het schilderij duidelijk op de site en ook goed omschreven Ook fotos waar het schilderij in een woonruimte is geplaats zo krijg je een goede indruk hoe het eruit ziet. Ook een makkelijk ophangsysteem

Uitstekende service

Mijn pakket werd de dag erna al geleverd en in huis gebracht appartement met trap. Ben er heel blij mee een prachtig schilderij. Kan deze firma echt aanbevelen ook de prijs was erg redelijk.

Topkwaliteit

Ontvangen foto is van perfecte kwaliteit en boven verwachting. Snelle verwerking van order en keurig netjes beschermd verpakt ontvangen. Echt een aanrader!

Mooi schilderij heel blij mee.

Het schilderij is heel mooi, precies zoals wij ons voorgesteld hadden. Het schilderij kwam al na 1 dag binnen. Was goed verpakt. Via de mail krijg je een duidelijke communicatie mee

Voldoet aan alle verwachtingen

Bestelling, service, verpakking en levering uitmuntend. Zeer tevreden met mijn schilderij.

prachtig

Dit glas schilderij geeft rust door een hele mooie kleur combinatie. Echt een aanwinst aan de muur

Goede Prijs Kwaliteit

Mooi Glas Schilderij. Precies zoals op de foto is afgebeeld. Snelle levering.

Goede ontvangst ophangmateriaal erbij Minder iets langer wachten op levering

Beter dan verwacht! 10 out of 10

Ik was erg wantrouwend om een schilderij te bestellen omdat ik ten eerste SUPER kritisch ben van kleurweergaves online en ten tweede vooral nodig had dat die zoveel mogelijk op de foto leek. De vraag was vooral hoe een kopie van een schilderij ooit zoveel op de echte zou kunnen lijken. Wel dus! Toen het kunstwerk na een paar dagen binnen kwam waren de kleuren zelfs mooier dan online en was die echt van olieverf. Ik was verbaasd maar vooral positief verrast. De kwaliteit is uitstekend en ik kan heus geen enkel verbetering bedenken. Jullie service is uitstekend, ga zo door!

Zeer snel geleverd en heel goed verpakt. Goede Kwaliteit

Goed geregeld

Ik vond mijn bestelling en bezorging uitmuntend.

Jullie keuze is groot en als het is wat je zoekt kun je bij jullie wel slagen.

Bestel al jaren mijn wanddecoratie bij jullie. Altijd een succes!

Bestellen bij jullie gaat makkelijk, snel. Heel heel veel keus en mooie kwaliteit. Ook de bezorging is altijd correct.

Prima snelle levering

Bestellen en leveren verloopt heel snel. Het enige jammere vind ik dat de kleuren in werkelijkheid iets afwijken van de kleuren op de site.

Snelle levering van prachtig schilderij

Mooi schilderij en snel geleverd. Ik vind het ophangsysteem minder mooi maar de keuze van het systeem begrijp ik heel goed. Hoef niet bang te zijn dat mijn mooie schilderij naar beneden komt. En super service. Nav mijn commentaar werd ik terug gebeld. Ben heel blij met m’n mooie schilderij

Alleen maar positief!

Vlot kunnen bestellen, vlug geleverd en het "glas schilderij" is echt gewoonweg PRACHTIG !!!

Besteld, snel gekregen , keurig verpakt, mooie kwaliteit. Heel blij mee! Dank jullie voor de goede service! Gr Mar

Snelle en correctie afhandeling + levering !

Snel, eerlijk & kwaliteitsvol

Had een beschadigd artikel ontvangen. Na een mailtje te sturen naar de klantendienst, ontving ik zeer snel een antwoord dat er een nieuw artikel verstuurd zal worden. Binnen de 2 werkdagen ontvangen. Zeer goede service.

Uitstekende service

Schilderij uitgezocht, met korting aangeschaft, supersnel geleverd en uitstekend veypakt

Beukelaar 2

5664 XC Geldrop

Over SchilderijenShop.com

Schilderijen kopen doe je snel en gemakkelijk bij Schilderijenshop. We maken het voor iedereen toegankelijk dankzij ons uitgebreid assortiment en eerlijke prijzen. Onze collectie is direct leverbaar en vaak al binnen 48 uur bij je thuisbezorgd. Wij verzenden naar Nederland, België en Duitsland. Door hard werken zijn wij de grootste online schilderijen winkel in de Benelux geworden en tevens ook bekend van het SBS6 programma "De grote tuinverbouwing". Online heb je de keuze tussen verschillende categorieën zoals Dikke Dames, abstracte, vrolijke, landschap, dieren, figuratieve, meerluik, boeddha, kleurrijke en glas schilderijen. Wil jij je huis van extra uitstraling voorzien? Bij Schilderijenshop slaag je altijd.