top

Snelle levering, trendy spullen. Ik had wel graag gewisseld voor een foto op glas, maar dat zou mij dan 30 euro kosten. In totaal zou dat dan 50 euro leverkost geweest zijn.( 1x leveren, terugsturen en nieuwe laten leveren)Heb de canvas uiteindelijk gehouden. Ik zou zeker hier opnieuw bestellen maar beter letten op details. Ze kennen wel hun prijs, niet goedkoop.

Prachtig schilderij, snelle en goed verpakte levering.

Tevreden

Reeds 2 aankopen verricht en in het totaal 3 schilderijen aan de muur en super tevreden.

Vlotte ontvangst van het product

Vlugge levering en alles was tip top in orde!

Wat verwacht werd , werd geleverd

Alles naar verwachting . Wat besteld werd , is correct geleverd. Het ophangsysteem is goed maar heeft toch iemand nodig die handig is met meten en boren . Communicatie met firma ook ok .

Goed geregeld

Goed geregeld

Fantastisch product

Snelle levering, zeer netjes verpakt goede services, een echte aanrader voor iedereen. Geniet iedere dag van de aankoop.

En strots op mijn schilderij

Krijg alleen maar lovende reacties van mijn vrienden en kennissenkring

Perfect afgeleverd

De schilderij is perfect afgeleverd aan de mail antwoord juli op als wat je vraag vind ik top dank u

Best spannend om een schilderij van internet te kiezen en te bestellen. Maar wat een goede keuze is dit gebleken.! Snelle levering en kwalitatief goed materiaal. Aanwinst voor mijn kamer.

Mooie kwaliteit, goede levering en informatie

Mooi schilderij, voldoet aan de verwachtingen, snelle en goede levering, goed verpakt, duidelijk ophanginstructies, enigszins summier maar het lukt.

Wij hebben een prachtige schilderij besteld ( van glas) levering ging erg snel! Dinsdag besteld en donderdags hing hij aan de muur!

Gewoon erg goed.

Goed verpakt tijdens verzending. En je ziet precies wat je krijgt. Details juist vermeld.

Het schilderij zag er perfect uit, precies zoals op de site . Goed verpakt en heel snel geleverd.

Geweldige service

Nadat mijn glasschilderij beschadigd afgeleverd was door de bezorger, direct een nieuwe zending gekregen. Deze werd de volgende dag al geleverd. Super service! Heel blij met mijn schilderij aan de muur.

Snel en goed

Snelle levering. Kwam overeen met de foto op de site en zeer goed verpakt tijdens het vervoer

mooie glasschilderijen

2 glasschilderijen besteld, wat me opviel was dat de ene super goed was ingepakt en dat er breekbaar op de doos stond, de ander was wel voorzien van beschermhoekjes en plastic er om heen maar zonder bubbelpastic dat lag opgepropt ernaast ,ook geen breekbaar op de doos , gelukkig wel heel aangekomen ze zijn beide erg mooi, geen spijt van

Superservice

Duidelijke site met prachtige schilderijen. Door probleempje met post.nl nam eigenaar zelfde dag persoonlijk contact met mij op en de post waardoor het schilderij alsnog snel bezorgd werd. Kan niet anders zeggen dat je je hier echt klant voelt en geen nummer.

Zeker een aanrader!

Levering was snel en efficiënt! De schilderij was zeer professioneel verpakt en alles was in orde. Zeer tevreden van onze aankoop! Voor herhaling vatbaar!

Mooie schilderijen en Top Service!!

Twee mooie schilderijen gekocht bij Schilderijenshop. De schilderijen zien er in het werkelijkheid beter uit dan op de foto. Dit overtreft mijn verwachtingen. Bij het kopen van de schilderijen ben ik vergeten om de kortingscode te gebruiken. Dat was geen enkel probleem een paar dagen later was er een creditfactuur aangemaakt en het teveel betaalde geld was teruggestoord op mijn rekening. Ik zal zeker weer kopen bij Schilderijenshop. TOP!!

Goede klantenservice, snel antwoord. Schilderij zat goed verpakt incl ophang haken Ben erg blij met het schilderij!

Super blij mee, goede service!

Netjes verzonden, goed ingepakt!

Mooie kwaliteit, snelle levering

Mooie overzichtelijke side. Veel keus. Mooie schilderijen. Snelle levering. Mooie kwaliteit.

Snelle levering, goed verpakt. Mooi ophangsysteem.

Zie bovenstaande

Fijn bedrijf

De levering van een tuinposter gebeurde perfect. De verpakking liet niets te wensen over. Een kleine misrekening, waardoor ik een miniem bedrag tegoed had, het bedrag werd onmiddellijk door Schilderijenshop teruggestort. In één woord, ik ben een uitermate tevreden klant en kan dit bedrijf zonder aarzelen aanbevelen.

Beukelaar 2

5664 XC Geldrop

Over SchilderijenShop.com

Schilderijen kopen doe je snel en gemakkelijk bij Schilderijenshop. We maken het voor iedereen toegankelijk dankzij ons uitgebreid assortiment en eerlijke prijzen. Onze collectie is direct leverbaar en vaak al binnen 48 uur bij je thuisbezorgd. Wij verzenden naar Nederland, België en Duitsland. Door hard werken zijn wij de grootste online schilderijen winkel in de Benelux geworden en tevens ook bekend van het SBS6 programma "De grote tuinverbouwing". Online heb je de keuze tussen verschillende categorieën zoals Dikke Dames, abstracte, vrolijke, landschap, dieren, figuratieve, meerluik, boeddha, kleurrijke en glas schilderijen. Wil jij je huis van extra uitstraling voorzien? Bij Schilderijenshop slaag je altijd.