Blij met onze aankoop

We waren blij verrast met de snelle levering van het prachtige schilderij dat we hebben gekocht. Het is toch altijd spannend of een aankoop ook daadwerkelijk aan je verwachting voldoet. Maar deze aankoop was een schot in de roos. We zijn er erg blij mee.

Prima service en zeer klantgericht

Ik kreeg een schilderij binnen dat stuk was. Na een email gestuurd te hebben, werd die direct opgelost. Kijk zo kan het ook.

Mooie plaat, goed verpakt en snel geleverd

foutloos

Snelle levering. Foutloos traject van bestelling tot product aan huis.

erg mooie fotokunst canvas.

mooie scherpe afbeelding ,goed verpakt , staat goed op mijn muur in de woonkamer, ben er blij mee

Blij mee!

Het schilderij is precies zoals afgebeeld. Wat ik vooral heel fijn vind dat het goed verpakt was. En mooi op tijd geleverd.

goed en duidelijkadvies

geven duidelijk advies

Schilderijen zijn mooi, service is snel.

De schilderijen zijn mooi en artistiek van hoogwaardige kwaliteit. We zijn er zeer tevreden mee. Mvg Hotel 'De Fortuna' Klaas Dekker

gemakkelijk

Super service

Een mooi kunstwerk kopen is zeer simpel. Je kiest een schilderij uit het aanbod, besteld dit en enkele dagen later is dit thuis geleverd.

Prachtig schilderij snel geleverd

Na veel zoeken voor een mooi passend schilderij voor in onze woonkamer hier een gevonden die aan alle wensen voldeed. Zou zeker mensen aanbevelen hier eens te gaan zoeken.

Fantastisch schilderij

Schilderij is nog mooier als verwacht

Super !

Geweldige service !

Betrouwbaar

Mooi glasschilderij dat aan alle verwachtingen voldoet. Mooie kleurstelling, niet fel, maar prettig om naar te kijken.Echt een pareltje

Correct, snel, efficient en zeer degelijk.

Afspraak , bestelling en levering perfect.

Heel duidelijk , alles wat vermeld wordt , wordt perfect nagekomen , echt een dikke 10.

Glasschilderij besteld en bij het installeren knapte die, contact opgenomen met foto's en uitleg en binnen een week hadden we een nieuw schilderij, top service! Inmiddels hangt het schilderij te stralen in onze woonkamer! Nogmaals bedankt.

Snelle levering En heel mooi glasschilderij

Een leuke verrassing was dat er een reliëf op het schilderij zat dit was niet te zien op het plaatje op de website. Enig minpuntje was dat het linnen op de achterkant naarboven zat gevouwen waardoor dit aan de voorkant te zien was dit opgelost door er wat spijkertjes in te slaan zodat het op zijn plek bleef

Hadden een mooi schilderij besteld en deze kwam binnen met een beschadigingen. Mailtje gestuurd en 2 dagen later een nieuwe bezorgd . Wat een top service

Makkelijk en niet tevree geld terug ,en je hoef er niet te deur voor uit .

Het schilderij was niet wat ik verwacht had, waardoor ze mij gingen bellen en kreeg uitgelegd waardoor het anders leek dan in de webshop. Prima uitleg.

Keurig bedrijf.

Glas schilderij helemaal naar wens en precies zoals je hem ziet op de site. Keurig verpakt. Snel geleverd.

prachtig schilderij, kleuren zoals ze moeten zijn, dus heel blij mee

Prachtig schilderij, moet nog opgehangen worden maar kleuren zijn precies zoals op de site staat, dus tot nu toe heel blij mee.

Beukelaar 2

5664 XC Geldrop

Over SchilderijenShop.com

Schilderijen kopen doe je snel en gemakkelijk bij Schilderijenshop. We maken het voor iedereen toegankelijk dankzij ons uitgebreid assortiment en eerlijke prijzen. Onze collectie is direct leverbaar en vaak al binnen 48 uur bij je thuisbezorgd. Wij verzenden naar Nederland, België en Duitsland. Door hard werken zijn wij de grootste online schilderijen winkel in de Benelux geworden en tevens ook bekend van het SBS6 programma "De grote tuinverbouwing". Online heb je de keuze tussen verschillende categorieën zoals Dikke Dames, abstracte, vrolijke, landschap, dieren, figuratieve, meerluik, boeddha, kleurrijke en glas schilderijen. Wil jij je huis van extra uitstraling voorzien? Bij Schilderijenshop slaag je altijd.